Τοπικά

160 εξεταζόμενοι στη Μαγνησία για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

Στους 160 ανέρχονται οι εξεταζόμενοι για κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, οι εξετάσεις του οποίου θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή στο παγκύπριο διδακτήριο. Οι εξετάσεις θα είναι μέχρι το επίπεδο Β2.
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας ανακοινώθηκε πως «ενημερώνουμε τους υποψήφιους του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021 που θα εξετασθούν στις 5 και 6 Ιουνίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου) ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας Covid-19.
Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου για κάθε ημέρα εξετάσεων – πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’ αρ. 49605/A5/29-04-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψήφιους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου) – και εκτυπωμένη από το σύστημα ή χειρόγραφη βεβαίωση/Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος Covid-19 (ύστερα από την πραγματοποίηση self-test, rapid test ή PCR test), η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο εάν είναι ενήλικος/η ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο-η.
Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του εξεταστικού κέντρου».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το