Τοπικά

Δύο πολιτικοί γάμοι κάθε μέρα Σκόπελο, σε σκηνικό «Mamma Mia»

ΓΑΜΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΣ 2

Στο νησί του «Mamma Mia», τη Σκόπελο, οι γάμοι ξένων τουριστών καταγράφουν κάθε χρόνο αυξητική τάση. Η ταινία άφησε το χολιγουντιανό της «λούστρο» στο νησί με αποτέλεσμα κάθε χρόνο, εκατοντάδες νεόνυμφοι να επιλέγουν τη μοναδική ομορφιά της Σκοπέλου, τα εντυπωσιακά τοπία, τα φωτεινά χρώματα, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, τα καταγάλανα νερά στις χρυσές ακτές της και τη ρομαντική ατμόσφαιρά της.
Ο πρώτος γάμος ξένων τουριστών για το 2016 έγινε στην περιοχή Αμάραντος της Σκόπελου και από τον Μάιο μέχρι σήμερα έχουν τελεστεί 100 γάμοι. Ο δήμαρχος κ. Βασιλούδης τόνισε ότι πραγματοποιούνται δύο γάμοι σε καθημερινή βάση και δύο αντιδήμαρχοι απασχολούνται καθημερινά.
Οι ερωτευμένοι δεν αρκούνται σε γάμο στο Δημαρχείο και φωτογράφηση στα μέρη που γυρίστηκε το Mamma Mia, αλλά ζητούν από τους αντιδημάρχους να τους παντρεύουν στα τοπία των γυρισμάτων.
Δεκάδες ζευγάρια από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία έχουν επιλέξει για φέτος το νησί της Σκοπέλου για τον γάμο τους, αλλά δεν λείπουν και οι διασημότητες.
Όπως η Αγγλίδα τραγουδίστρια της σόουλ μουσικής Τζέσι Γουέρ, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα μας με την επιτυχία «Wildest moments». Η Τζέσι τρέφει μεγάλη αγάπη για τη Σκόπελο και κάνει εκεί τις διακοπές της σχεδόν κάθε χρόνο. Γι’ αυτό και επέλεξε πριν δύο χρόνια το πανέμορφο νησί για να ντυθεί νυφούλα.
Ο κ. Βασιλούδης τόνισε ότι υπάρχει …κοσμοσυρροή για γάμους από «όλες τις φυλές».
Αζέροι, Ρώσοι, Κινέζοι, Έλληνες, Ισραηλινοί, Ευρωπαίοι επιλέγουν το νησί για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, ενώ άλλοι για να ανανεώσουν τους όρκους τους, στον Αμάραντο. Οι τελευταίοι δεν καταγράφονται στο ληξιαρχείο, αλλά υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 200 ζευγάρια, που θέλουν να φωτογραφηθούν στο εκκλησάκι του γάμου που γυρίστηκε η ταινία, δηλαδή στον Άγιο Ιωάννη στο Καστρί, στην παραλία στο Καστάνη, στο σπίτι της ταινίας που είναι στην περιοχή Νησί Γλυστέρι, στον Αμάραντο, στη Μηλιά, στη χώρα Σκοπέλου και άλλα σημεία.

ΓΑΜΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΣ 1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το