Αθλητισμός

Φιλικό με Βύζαντα στο Πανθεσσαλικό η Νίκη

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό τον Βύζαντα Μεγάρων, με τον Περικλή Αμανατίδη να κάνει διάφορες δοκιμές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League. Η συνάντηση θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για δεύτερη φορά από κοντά τη νέα Νίκη.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Φιλικό υπ’ αριθμόν τέσσερα είναι το σημερινό για τη Νίκη. Στις 6 το απόγευμα φιλοξενεί τον Βύζαντα Μεγάρων στο Πανθεσσαλικό και ο Περικλής Αμανατίδης θα μπορέσει να δει κάποια πράγματα στην ομάδα που τον ενδιαφέρουν.

Είναι αλήθεια πως η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται ακόμη στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Δηλαδή δεν έχει ξεκινήσει το μοντάρισμα, το οποίο θα γίνει στο τρίτο στάδιο.

Στην παρούσα φάση η τεχνική ηγεσία επικεντρώνεται σε άλλα χαρακτηριστικά, ενώ θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα δεν διστάζει να κάνει εσωτερικές αλλαγές προσπαθώντας να βρει σε ποια θέση μπορεί να προσφέρει ο καθένας.

Μέχρι στιγμής η Νίκη έχει επικρατήσει με το ίδιο σκορ (2-0) της Καλλονής και της Κορίνθου, ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα την περασμένη Τετάρτη. Σήμερα οι «κυανόλευκοι» θα δοκιμαστούν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο τον οποίο θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα της Football League, αφού το συγκρότημα των Μεγάρων αγωνίζεται από τη σεζόν 2011-2012 στη Β’ κατηγορία.

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Βασίλη Καρατζά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Κόρινθο. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ξαναρχίσει προπονήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος είναι στρατευμένος και γι’ αυτό τον λόγο δεν έπαιξε στην Καρτδίτσα. Πάντως το πιθανότερο είναι να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του και να δώσει το «παρών» σήμερα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη περιμένει περισσότερο κόσμο στο σημερινό φιλικό απ’ ό,τι σ’ εκείνο με την Κόρινθο. Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των φιλάθλων στο πρώτο ματς προετοιμασίας επί βολιώτικου εδάφους, ήταν αρκετά μικρός και δεν άρεσε στους ιθύνοντες της «κυανόλευκης» εταιρείας. Μάλιστα την Παρασκευή ο Ανδρέας Πάτσης εξέφρασε και δημόσια την πικρία του γι’ αυτό το θέμα αλλά και για τη μικρή ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν ότι οι φίλαθλοι θα δώσουν μαζικότερο «παρών» εναντίον του Βύζαντα. Σημειώνεται ότι και σήμερα η είσοδος των θεατών θα γίνεται από την Ανατολική κερκίδα και το πέταλο, καθώς εκτελούνται εργασίες στην σκεπαστή εξέδρα.

Εξάλλου συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

 

Λέσχη Φίλων: Αγοράστε

εισιτήρια διαρκείας

Η Λέσχη Φίλων Νίκης παροτρύνει τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή περίοδο ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουν διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές, για να ανεβάσουν τη βολιώτικη ομάδα ακόμη ψηλότερα. Το κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Λέσχη Φίλων Νίκης αναφέρει τα εξής:

«Εσύ που εμφανίζεσαι έκπληκτος για την μικρή μέχρι τώρα κίνηση των διαρκείας και καλείς τον κόσμο να προμηθευτεί το διαρκείας του είτε μέσα από τα ραδιόφωνα είτε μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους, προμηθεύτηκες εσύ το εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης σου ομάδας;

Εσύ που δηλώνεις Νικάρας και κριτικάρεις οτιδήποτε κινείται γύρω από την ομάδα φρόντισες να συμ-μετέχεις στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση στην εξυγίανση της ομάδας με την προμήθεια ενός εισιτηρίου διαρκείας;

Εσύ που έμαθες ότι η ομάδα είναι χρεωμένη με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2 εκ. ευρώ + το πρόστιμο του ΣΔΟΕ από λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων διοικήσεων που το λιγότερο είναι 700.000 ευρώ, προμηθεύτηκες ένα εισιτήριο των 120€ (120/17 = 7.05€ /αγώνας) ρε αδελφέ για να βοηθήσεις τη διοίκηση στην τεράστια προσπάθεια που κάνει;

Εσύ που είσαι οπαδός της Νίκης Βόλου, πιστεύεις ότι χρειάζεται η ομάδα της καρδιάς σου τμήμα marketing για να διαθέσει στις επόμενες 7 ημέρες 1000 εισιτήρια;

Εσύ ο Βολιώτης, ο Ίωνας, ο Αλμυριώτης, ο Βελεστινιώτης, ο Πηλιορείτης νιώθεις ότι κάτι όμορφο, διαφανές και υγιές δημιουργείται στη σκιά του Πηλίου και στο πανέμορφο Πανθεσσαλικό και θα πρέπει να δηλώσεις παρών τώρα που σε έχει ανάγκη η ομάδα και όχι αύριο με την προμήθεια ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Προμηθεύσου σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Φύγε από το εσύ και έλα μαζί μας στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Να δείξουμε ότι ο λαός της Νίκης είναι παρών και ενισχύει με το υστέρημά του κάθε υγιή προσπάθεια».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το