Τοπικά

Υπέκυψε 20χρονος Βολιώτης θύμα τροχαίου με δίκυκλο

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣΣΟΥΛΙΩΤΗΣ NEA

Τραγική κατάληξη είχε, παρά την τιτάνια προσπάθεια των γιατρών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 20χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν από 10 περίπου ημέρες, στην οδό Μαιάνδρου στη Νέα Ιωνία, μπροστά από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο άτυχος Μάριος Σουλιώτης υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του αργά χθες το απόγευμα. Είχε υποβληθεί σε δύσκολες και λεπτές επεμβάσεις λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και η κατάστασή του όλες αυτές τις ημέρες ήταν πολύ κρίσιμη.

Δυστυχώς, δεν έμελλε να κρατηθεί στη ζωή…

Ο ηλικίας μόλις 20 ετών Μάριος Σουλιώτης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο στην οδό Μαιάνδρου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο (τζιπ). Δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το δίκυκλο με οδηγό τον 20χρονο, κινούταν επί της οδού Μαιάνδρου με κατεύθυνση προς το παλιό κοιμητήριο. Στο ύψος του γηπέδου της Νίκης, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος.

Από τα πρώτα στοιχεία και τις μαρτυρίες προκύπτει ότι ο 20χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα με τη μηχανή του. Προφανώς λόγω της ταχύτητας έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο. Από τις μαρτυρίες επίσης προκύπτει ότι το δίκυκλο έπεσε πάνω στο ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, όταν ήταν σταματημένο, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και ο οδηγός περίμενε να στρίψει αριστερά, στην οδό Σμύρνης. Ο 20χρονος φαίνεται πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και επέπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από τη μηχανή και να πέσει στο οδόστρωμα κτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι.

Αρχικά ο νεαρός είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπόρεσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Διαπίστωσαν όμως άμεσα την κρισιμότητα της κατάστασης και μετά από μερικές ώρες αποφάσισαν τη διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Με ασθενοφόρο το νεαρό παιδί, διασωληνωμένο και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για δέκα περίπου ημέρες χωρίς τελικά να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή…

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο Μάριος Σουλιώτης είχε τελειώσει το Λύκειο και είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Είχε απολυθεί πριν από 20 ημέρες και έψαχνε για δουλειά. Ήταν το στερνοπαίδι τρίτεκνης οικογένειας. Οι γονείς του, όλες αυτές τις ημέρες που έδινε τη «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή δεν έλειψαν από το προσκεφάλι του. Χθεσινοβραδινές μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν – χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι τέτοιο – ότι ενδεχομένως να αποφάσιζαν να προβούν σε δωρεά οργάνων του παιδιού τους.

Και μία ακόμη συγκλονιστική αναφορά: Ο πρώτος του εξάδελφος, 28 ετών, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Οκτώβριο στα Φάρσαλα. Ο 28χρονος έχει αφήσει χήρα και ένα παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών.

Τούλα Κεκάτου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το