Τοπικά

Βολιώτης σεφ σκοτώθηκε στη Σαντορίνη

Μακρυγιάννης Αλέξανδρος

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η ζωή σ’ έναν 41χρονο Βολιώτη και την οικογένειά του.

Ο Αλέξανδρος Μακρυγιάννης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, κοντά στα Φηρά, στη Σαντορίνη, όπου εργαζόταν. Ο νεαρός άντρας ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, καθώς επί χρόνια εργάστηκε σε πολλά εστιατόρια και μπαρ της πόλης. Τα δύο τελευταία καλοκαίρια εργαζόταν σε εστιατόριο-μπαρ της Σαντορίνης. Τον υπόλοιπο χρόνο διέμενε με την οικογένειά του, τη Βραζιλιάνα σύζυγό του και τις δύο κόρες τους – ηλικίας 10 και 4,5 ετών – στη Γερμανία. Ο άτυχος άντρας ήρθε στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι για να εργαστεί στη Σαντορίνη. Έτσι από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν βρισκόταν στο νησί όπου εργαζόταν σε εστιατόριο.

Προχθές το βράδυ, μετά την εργασία του περίπου στις 10.30, μαζί με ένα φίλο του, ο οποίος εργαζόταν σε κοντινό εστιατόριο, βγήκαν έξω για να διασκεδάσουν. Με το αυτοκίνητο – τύπου τζιπ – που οδηγούσε ο φίλος του, ηλικίας 34 ετών, πήγαν σε νυχτερινά καταστήματα της Σαντορίνης.

Όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 6 το πρωί, επιστρέφοντας στις οικίες τους, ο 34χρονος οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος που εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε λεύκες, κοντά στα Φηρά. Ο θάνατος του Βολιώτη συνοδηγού φαίνεται πως ήταν ακαριαίος Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στην ιστοσελίδα «santorininews» καταγράφεται η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων για το τροχαίο δυστύχημα. Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «πρωινές ώρες της 10-07-2013 επί της επαρχιακής οδού Φηρών – Καρτεράδου Θήρας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το όποιο οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη 41χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων του οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 41χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 34χρονου.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος».

Συγκλονιστικό είναι το στοιχείο ότι εδώ και μία εβδομάδα βρισκόταν στη Σαντορίνη ο πατέρας του άτυχου Αλέξανδρου, Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης. Όπως έγινε γνωστό από το οικογενειακό περιβάλλον του 41χρονου, ο πατέρας του είχε μεταβεί στο νησί για να περάσει λίγες ημέρες συντροφιά με το γιο του. Να δει το μοναχογιό και μοναχοπαίδι του, που σχεδόν όλο το χρόνο έμενε στη Γερμανία.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του παιδιού του τον έχει συγκλονίσει. Με όσο κουράγιο που απομένει, μετέφερε χθες στο Βόλο τη σορό του παιδιού του…

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου Βόλου. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η σύζυγός του στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του έχει υποστεί σοκ. Τα δύο ανήλικα κορίτσια του, που το λατρεύουν, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα τον ξαναδούνε πια…

Τούλα Κεκάτου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το