Πρώτο Θέμα (old)

Τρίκαλα: Κατασχέθηκαν 150 κιλά ηρωίνης!

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνολικά 23 συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια Τρικάλων προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε και κατασχέθηκε είναι περί τα 150 κιλά (!) και η «αξία» της σε περίπτωση διοχέτευσής της στην αγορά υπολογίζεται σε περισσότερα από 4,5 εκ. €. Ο βασικός εγκέφαλος φέρεται ένας Τρικαλινός, γνωστός στις αστυνομικές αρχές από ανάλογες υποθέσεις στο παρελθόν, όχι ωστόσο τέτοιων διαστάσεων.

Αυτόν φαίνεται να τον πλαισίωναν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τέσσερα-πέντε άτομα, ενώ από εκεί και πέρα οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν και χρήστες.

Οι συλλήψεις έγιναν αιφνιδιαστικά, με γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Δευτέρας έπειτα από διασταύρωση πληροφοριών μέσω «κοριού» της ΕΛ.ΑΣ., ενώ πέραν της ηρωίνης έχουν κατασχεθεί αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα και ό,τι στοιχεία βρέθηκαν στις κατ’ οίκον εφόδους.

 

 

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στο κύκλωμα φέρονται να συμμετείχαν ιδιαίτερα γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, με επαγγελματική δράση μάλιστα στην αγορά των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το