Αθλητισμός

Το πανηγύρι δεν είχε τελειωμό…

 


 

* ΚΑΜΙΚΑΖΙ θύμιζαν σε όλη τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. Έπεφταν στις φάσεις με τόσο πάθος που δεν άφηναν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πολυδιαφημισμένους και ακριβοπληρωμένους αντιπάλους τους. Ακόμη και όταν στο 80’ χάθηκε το πέναλτι του Σολάκη, ακόμη και τότε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαψαν να προσπαθούν «λυσσασμένα». Έτσι, ήρθε η «λύτρωση» στο 85’ με τον Μαρτίν…

* ΓΙΑ πρώτη φορά αποβλήθηκε στην καριέρα του από αγώνα ο Μάκης Κατσαβάκης. Τελικά η αποβολή του στο ημίχρονο, ευτυχώς, δεν στοίχισε στον Ολυμπιακό Β. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» παρακολούθησε το β’ μέρος από την κερκίδα των επισήμων, όπου πανηγύριζε έξαλλα τα γκολ.

Στο β’ μέρος, την ομάδα κοουτσάρισε ο βοηθός του Κώστας Παπαδόπουλος, με τον οποίο ο κ. Κατσαβάκης ήταν σε συνεχή επικοινωνία.

* ΑΦΟΥ διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα και για τις «περίεργες» όπως τις χαρακτήρισε καταστάσεις που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων. Βέβαια, για την ομάδα του και τη μετριότητα που παρουσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε κουβέντα. Κατά τη γνώμη του, για όλα έφταιγε ο Μάνταλος.

* ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. από εκατοντάδες φιλάθλους που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν. Την τιμητική του βέβαια είχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι επευφήμησαν τον Αχ. Μπέο, ζητώντας του να παραμείνει στην ομάδα.

* ΣΗΜΕΡΑ αναμένεται να ανακοινώσει ο Αχιλλέας Μπέος αν θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το τι μέλει γενέσθαι στα διοικητικά της ΠΑΕ. Πάντως, αν η αυριανή συνάντηση που δήλωσε πως θα έχει με υποψήφιο επενδυτή δεν έχει αίσιο τέλος,  ο κ. Μπέος, ξεκινά άμεσα τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.

* Ο ΜΑΡΙΟ ΜΠΡΕΣΚΑ έκλεψε την παράσταση στο μεταμεσονύκτιο γλέντι του Ολυμπιακού Β. στο νυχτερινό κέντρο «Άστρα». Τραγούδησε, χόρεψε, παρέσυρε τους συμπαίκτες του στην πίστα, μέχρι και τον κάμεραμαν έκανε. Εκρηκτικός εντός και εκτός γηπέδου ο Σλοβάκος άσος του Ολυμπιακού Β. που φέτος στην κυριολεξία αναγεννήθηκε. Δεν έχασε ούτε ένα ματς, κάνοντας 30 συμμετοχές σε 30 παιχνίδια, ενώ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με οκτώ γκολ.

Στη δεύτερη θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού Β. είναι ο Μαρτίν που σημείωσε συνολικά επτά γκολ. Μάλιστα, με τα δύο γκολ που σημείωσε προχθές και ειδικά το δεύτερο …έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του.

* ΕΤΟΙΜΗ την είχαν τη φιέστα οι ιθύνοντες και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ. Μετά τη λήξη του αγώνα άναψαν βεγγαλικά, ενώ υπήρχε και βίντεο-γουόλ με τα ωραιότερα γκολ της ομάδας τη φετινής αγωνιστικής περιόδου. Τα πάντα ήταν οργανωμένα.

* Η πιο όμορφη στιγμή στο γλέντι του Ολυμπιακού Β., ήταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα, όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές  ανέβηκαν στην πίστα και άρχισαν αγκαλιασμένοι να τραγουδούν για την επιτυχία τους. Τελικά το καλό κλίμα και η «χημεία» που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα, αποτέλεσαν ένα από τα μεγάλα «όπλα» της φετινής έξοχης πορείας της.

* ΤΗ Μ. Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει ο Αχιλλέας Μπέος το πριμ στους ποδοσφαιριστές για την είσοδό τους στα πλέι-οφ.

* ΡΗΞΗ έσω πλαγίου συνδέσμου είναι η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Χαβιέ Ουμπίντες. Και τώρα; Τώρα ξεκίνησε αγώνας δρόμου μήπως και προλάβει ο Αργεντινός άσος τα πλέι-οφ.

* ΑΝΟΙΞΕ η όρεξη όχι μόνο των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων. Ο Ολυμπιακός Β. φυσικά είναι σε θέση να «σφραγίσει» την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ (εκτός αν αυτό γίνει πιο γρήγορα, εφόσον η ΑΕΚ κατακτήσει το κύπελλο).

Όμως, εδώ που τα λέμε, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο Βόλος, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ο Άλβαρεζ μίλησε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και ο Μ. Κατσαβάκης για Τσάμπιονς Λιγκ. Λέτε να;

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το