Photo Gallery, Τοπικά

Τον τραυμάτισε σοβαρά με σφυροσκέπαρνο

54χρονος επιτέθηκε σε 50χρονο στη Σκόπελο

Παρ’ ολίγον έγκλημα προχθές στη Σκόπελο, όταν ένας Έλληνας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιτέθηκε και χτύπησε σοβαρά με εργαλείο συμπατριώτη του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προχθές και ώρα 20:30 στη Σκόπελο, ημεδαπός, ηλικίας 54 ετών, κάτοικος Αθηνών, μετέβη σε οικία ημεδαπού, ηλικίας 50 ετών, κατοίκου Σκοπέλου και αφού τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο (σφυροσκέπαρνο), τραυματίζοντάς  τον σοβαρά στο κεφάλι, τράπηκε σε φυγή. Αναζητηθείς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το αντικείμενο, με το οποίο έγινε η επίθεση και ο τραυματισμός του 50χρονου. Ο παθών λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίστηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.  Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματιζόμενη δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.

Χθες εξάλλου και περί ώρα 6 το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν δύο άνδρες, ημεδαποί, ηλικίας 30 και 35 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Βόλου, απ’ αυτοφώρω για κλοπές. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οι συλληφθέντες από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου διέμενε ημεδαπός, ηλικίας 33 ετών, κατά το χρόνο που αυτός απουσίαζε και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους με σκοπό την κλοπή, δεν αφαίρεσαν κάτι, καθότι έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο προκάλεσαν απρόκλητα φθορά σε φωτογραφικό στούντιο φλας και στο σωλήνα φυσικού αερίου, που ανέρχεται στο ποσό των χιλίων ευρώ. Δράστες μετέβησαν στο σπίτι με δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, ηλικίας 40 ετών, οποίο είχαν αφαιρέσει την 3-6-2011 και ώρα 12.00, όταν ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της. Αναζητηθέντες με βάση τα χαρακτηριστικά τους, που παρασχέθηκαν από περιοίκους, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν περί ώρα 6 το πρωί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας. Στην κατοχή του ενός δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως διαρρηκτικά εργαλεία δύο κατσαβίδια.

Οι δράστες με την σε βάρος τους σχηματιζόμενη δικογραφία θα αποσταλούν αρμοδίως.

Τέλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη και κατά τις ώρες 7 π.μ. ως 3 μ.μ. θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κοραή και στο τμήμα μεταξύ των οδών Ιάσονος και Αργοναυτών, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το