Αθλητισμός

Την Τετάρτη η κρίσιμη απόφαση για τη Νίκη

Την ερχόμενη Τετάρτη θα ανακοινωθεί η απόφαση για τον αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος, που δεν έγινε ποτέ λόγω επεισοδίων. Η έκβαση της υπόθεσης επηρεάζει άμεσα και τη Νίκη, για να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον της. Την ίδια μέρα θα γίνει γνωστή και η απόφαση της έφεσης του Μ. Αλεξάνδρου Ηράκλειας στην υπόθεση του Ιωσήφ Λαμπρόπουλου.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η …πολύκροτη υπόθεση για τον αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος εκδικάστηκε τελικά χθες. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών αυτή τη φορά βρίσκονταν κανονικά στη θέση τους και παρουσίασαν τα επιχειρήματά τους.

Από τη μια μεριά οι νομικοί της λαρισαϊκής ομάδας υπογράμμισαν τη σοβαρότητα των επεισοδίων προσκομίζοντας τις εκθέσεις των ιατροδικαστών, οι οποίοι εξέτασαν τους τρεις ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν από τα χτυπήματα των «ανεγκέφαλων». Επίσης επικαλέστηκαν και τη μαρτυρία των αστυνομικών οι οποίοι προχώρησαν και σε εννέα συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες συμπεριλαμβάνεται και ένας παράγοντας των γηπεδούχων. Έτσι δικαιολόγησαν τη μη προσέλευσή τους στο γήπεδο, αφού ο αγώνας αρχικά είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η πλευρά του σερραϊκού συλλόγου παραδέχθηκε ότι τα επεισόδια έγιναν, αλλά υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που τα προκάλεσαν δεν έχουν καμία σχέση με τον Εθνικό. Επίσης τόνισαν ότι το σωματείο τους είναι φιλήσυχο και ποτέ δεν έχει αναμιχθεί σε έκτροπα. Πάντως δεν έλειψε και η ένταση, η οποία προκάλεσε και την αποχώρησε του συνηγόρου υπεράσπισης του Τυρνάβου, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, από την ακροαματική διαδικασία μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας της Θεσσαλίας κ. Κουρτίνα.

Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η Νίκη με νομικό της εκπρόσωπο, αφού η έκβαση της υπόθεσης την αφορά άμεσα. Εάν ο Εθνικός Γαζώρου κριθεί ένοχος και τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, κατακτά τον τίτλο στον βόρειο όμιλο της Football League 2, ενώ αν απλά κατακυρωθεί το παιχνίδι υπέρ του Τυρνάβου, τότε θα δώσει αγώνα μπαράζ με τους Σερραίους με στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League/ Football League 2 άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα των δύο πλευρών, αλλά δεν εξέδωσε χθες απόφαση. Αυτό θα το κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, γεγονός που παρατείνει την αγωνία των «κυανολεύκων», οι οποίοι περιμένουν να μάθουν και το δικό τους μέλλον. Βέβαια όποια κι αν είναι η απόφαση θεωρείται βέβαιο ότι ο χαμένος της υπόθεσης θα καταθέσει έφεση.

Την ίδια ημέρα (6/6) θα γίνει γνωστή και η απόφαση για τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. Πρωτόδικα ο παίκτης της Νίκης είχε αθωωθεί για τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί όσον αφορά τον αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο στην Ηράκλεια. Ωστόσο οι Σερραίοι άσκησαν έφεση, με συνέπεια να υπάρχει αγωνία και για τον 25χρονο αμυντικό της βολιώτικης ομάδας.

Τέλος, μια πρωινή προπόνηση περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες της Νίκης, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Αμέσως μετά ο Περικλής Αμανατίδης θα δώσει διήμερο ρεπό για την αργία του Αγίου Πνεύματος και οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

 

Κοντά στον Ρήγα

οι φίλοι της Νίκης

Κοντά στον Ρήγα Φεραίο θα βρεθούν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης, οι οποίοι θα τον ενισχύσουν στο αυριανό παιχνίδι του με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Δ’ Εθνική. Η συνάντηση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού οι Βελεστινιώτες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Δ’ κατηγορία.

Μάλιστα το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», οι Blue Angels και η Θύρα 3-Volos Club εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι:

«Καλούμε όλους τους Νικιώτες την Κυριακή το απόγευμα στο «κυανόλευκο» Βελεστίνο, για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα που δίνει το αδερφό σωματείο

του Ρήγα Φεραίου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Πάμε όλοι να χαρούμε μαζί με τους φίλους Βελεστινιώτες την εξαιρετική ομάδα του Ρήγα, με πρωτομάστορα το

δικό μας παιδί, τον Λάκη Μπακάλη και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Δ’ Εθνική».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το