Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old)

Συνελήφθησαν οι ληστές με τα μαύρα

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων

 

 

 

 

 

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες η Ασφάλεια Βόλου εξάρθρωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τη συμμορία των τριών ληστών που έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων και τους λήστευαν.

Πρόκειται για τους ληστές που ήταν γνωστοί ως οι ληστές με τα μαύρα, λόγω των μαύρων ρούχων που φορούσαν ή ο ψηλός και ο κοντός, οι δύο από αυτούς. Μαζί τους συνελήφθη, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές και μία γυναίκα, φίλη του ενός εκ των τριών. Οι συλλήψεις των δύο, αλβανικής καταγωγής, έγιναν στο Βόλο και του τρίτου επίσης αλβανικής καταγωγής έγινε στη Λάρισα, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που διήρκεσε πάνω από ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από προχθές έχει ξεκινήσει προσπάθεια αναγνώρισης των τριών συλληφθέντων από παθόντες ηλικιωμένους και ήδη δέκα από αυτούς τους έχουν αναγνωρίσει. Διερευνάται η εμπλοκή τους σε περισσότερες από 30 ληστείες ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, καθώς και η συμμετοχή τους σε τέσσερις ανθρωποκτονίες.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, απ’ όπου θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Φέρεται να εμπλέκονται και στη ληστεία εις βάρος 80χρονης την Παρασκευή τη νύχτα, στο τέρμα της οδού Κύπρου στο Βόλο. Επίσης την Πέμπτη φέρεται να είχαν ληστέψει μια 88χρονη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ληστές  είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων, στα σπίτια των οποίων έμπαιναν και με την απειλή μαχαιριών τους άρπαζαν τις συντάξεις και ό,τι τιμαλφή έβρισκαν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στα ίχνη των ληστών έφθασαν οι αστυνομικοί, ύστερα από πολυήμερη έρευνα και καθώς αξιοποίησαν μαρτυρίες παθόντων.

 

 

 

Στον Ανακριτή

οι Αλβανοί έμποροι

ναρκωτικών

 

Σήμερα απολογούνται στον ανακριτή οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 27, 29 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο Βόλο μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για εμπορία, κατοχή, μεταφορά ναρκωτικών από την Εισαγγελία Βόλου.

Οι Αλβανοί επιχείρησαν να πουλήσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, σε αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως «υποψήφιος» αγοραστής, αντί του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ. Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν επιτόπου, ενώ ο τρίτος διέφυγε αρχικά τη σύλληψη, κινούμενος με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και καταδιωκόμενος συνελήφθη στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κιλά χασίς, ένα κιλό και 37 γραμμάρια ηρωίνης και 90 γραμμάρια κοκαΐνης, η εμπορική αξία των οποίων υπολογίζεται σε 340.000 ευρώ.

 

Απολογείται

για την απόπειρα

φόνου στο Τρίκερι

 

Σήμερα επίσης απολογείται στον Ανακριτή Βόλου ο 60χρονος κτηνοτρόφος από το Τρίκερι, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Ο 60χρονος, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πυροβόλησε εν ψυχρώ στην αγροτική τοποθεσία «Δρέπανο» Τρικερίου  35χρονο συγχωριανό του. Οι δύο κτηνοτρόφοι φέρονται να είχαν διαφορές για τη βοσκή των κοπαδιών τους. Ο 60χρονος κρατείται. Ο 35χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το