Πρώτο Θέμα (old)

Συλλήψεις χθες από λιμενικούς του Βόλου

 

Μετέφερε έξι κιλά χασίς στην Αλόννησο
Μετέφερε έξι κιλά χασίς στην Αλόννησο

Ποσότητα έξι κιλών χασίς στις αποσκευές της μετέφερε στην Αλόννησο μία 32χρονη από τη Γεωργία. Η γυναίκα συνελήφθη κατά την επιβίβασή της στο ταχύπλοο σκάφος με προορισμό το νησί. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο παραλήπτης των ναρκωτικών, ένας 42χρονος κάτοικος Αλοννήσου. Αργά χθες το βράδυ βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνα στο σπίτι του 42χρονου στο νησί.

Ειδικότερα, άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές της 32χρονης, λίγο πριν την επιβίβασή της στο Flying Cat.

Ανοίγοντας την βαλίτσα της διαπίστωσαν έξι συσκευασίες που περιείχαν χασίς. Η γυναίκα έρχονταν από την Αθήνα με προορισμό την Αλόννησο. Η σύλληψή της έγινε στο λιμάνι του Βόλου, όμως συνοδεία λιμενικών συνέχισε το ταξίδι προς την Αλόννησο. Εκεί θα συναντούσε και τον 42χρονο παραλήπτη των ναρκωτικών.

Μόλις η γυναίκα συνάντησε τον 42χρονο επενέβησαν οι λιμενικοί και τον συνέλαβαν. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί την προανάκριση. Ελέγχεται επίσης η νομιμότητα παραμονής της Γεωργιανής στην Ελλάδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα διαβατήριο, του οποίου ελέγχεται η γνησιότητα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το