Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Μαγνησίας

συγκεντρωση-παμε

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους, ενάντια στα χαράτσια και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, το οποίο θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τους όρους και τις προϋποθέσεις παροχής των υπηρεσιών πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης της υγείας του λαού διεκδικούν ταξικά συνδικάτα, σωματεία, εργαζόμενοι και λαϊκές επιτροπές.
Απαιτούν:

  • Να ανατραπούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στην Υγεία. Να μην καταργηθεί, να μη συγχωνευτεί καμία μονάδα Υγείας, κανένα Κέντρο Υγείας (ΚΥ). Όχι στην κινητικότητα και τη διαθεσιμότητα.
  • Ανάπτυξη σύγχρονου, αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας με προσανατολισμό στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.
  • Πλήρη χρηματοδότηση όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας – Πρόνοιας και των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών και κάθε ισοδύναμο μέτρο.
  • Ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε όλους τους χώρους δουλειάς, πρόσληψη γιατρού εργασίας και τεχνικού ασφάλειας. Σταθερό 5νθήμερο – 6ωρο – 30ωρο. Μία εφημερία τη βδομάδα για τους γιατρούς.

Το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην πλ. Πανεπιστημίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το