Αθλητισμός

Στο στόχαστρο της Νίκης Αναστασίου και Σταυράκης

 

 

Ενώ σήμερα στις 5 μ.μ. οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πιερικό σε φιλικό αγώνα

Ο Αποστόλης Αναστασίου με τη φανέλα του Μακεδονικού σε αγώνα στο «Π. Μαγουλάς»

 

Οι Απόστολος Αναστασίου και Άγγελος Σταυράκης βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νίκης, ενώ παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Σάββας Μουδούρογλου. Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Παύλος Βαγγέλη, ενώ η διοίκηση διαψεύδει ότι θα φύγουν και άλλοι παίκτες. Σήμερα στις 5 μ.μ. στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» η Νίκη θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό. 

 

Οι μεταγραφές για τη Νίκη φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν και άλλο με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από την ΕΠΟ επειδή οι ομάδες τους υποβιβάζονται στη Δ’ Εθνική και σύμφωνα με πληροφορίες δύο εξ αυτών είναι ο Αποστόλης Αναστασίου και ο Άγγελος Σταυράκης που προέρχονται από τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος Αναστασίου είναι επιθετικός και διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του, ενώ είναι κάτοικος Βόλου από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν δηλαδή αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Εκεί είχε να ανταγωνιστεί ικανούς και πιο έμπειρους επιθετικούς και έτσι δεν του δόθηκε η ευκαιρία για συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, παρά μόνο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων. Πριν τη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αναστασίου έπαιξε στον Μακεδονικό. Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε σε πέντε ματς και σκόραρε μία φορά, ενώ η εξέλιξή του ήταν ραγδαία κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου, ως παίκτης του Μακεδονικού είχε στο ενεργητικό του 14 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Όσο για τον Σταυράκη είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Κατάγεται από το Αρμένιο και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε την εστία του Ηρακλή Χάλκης. Από το 2007 ανήκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ το καλοκαίρι μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από κει και πέρα, παίκτης της Νίκης πρέπει να θεωρείται ο Σάββας Μουδούρογλου. Ο 20χρονος επιθετικός άρεσε στο φιλικό με τους Νέους Αθλητές, όπου πέτυχε και τρία γκολ. Έτσι ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας. Επίσης έχει ζητήσει να αποκτηθούν ένας αμυντικός και ένας μέσος. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί με τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να κινούνται με άκρα μυστικότητα για να αποσπάσουν την υπογραφή των παικτών, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από την Καβάλα.

Στον αντίποδα και τυπικά παρελθόν αποτελεί ο Παύλος Βαγγέλη που συζητά την ένταξή του στην ομάδα της Κορίνθου, ενώ στους Σπύρο Ζάγκα και Άγγελο Αργύρη προτάθηκε να πάνε στον Πύρασο με τη μορφή δανεισμού. Οι δύο ποδοσφαιριστές αρχικά συμφώνησαν να μετακομίσουν στη Νέα Αγχίαλο με την προϋπόθεση να έπαιρναν την «ελευθέρας» στα χέρια τους. Κάπου εκεί «χάλασε» η συμφωνία, καθώς η Νίκη τους παραχωρούσε μόνο ως δανεικούς. Έτσι διατηρήθηκαν στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο οι Αντώνης Βλάχος, Μιχάλης Ψωμιάδης, Χρήστος Χολέβας, Λυμπέρης Στεργίδης, Ανδρέας Τσεκούρας, Χρήστος Ζαρίφης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Αγριόδημος, Γιάννης Ζαχαράκης, Γιάννης Χρυσοχοΐδης και βέβαια οι Σπύρος Ζάγκας και Άγγελος Αργύρης φέρονται να βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του κ. Αλεξίου.

Ωστόσο, η επίσημη ΠΑΕ διέψευσε το δημοσίευμα με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, παραμένουν περιουσιακά στοιχεία της. Τα όσα γράφονται σε διάφορα blogs διαψεύδονται κατηγορηματικά».

Τέλος, στον Πλατανιά καταλήγει ο Σκούρτης, που τις προηγούμενες ημέρες είχε λάβει μέρος σε προπονήσεις της Νίκης, χωρίς όμως να έχει υπογράψει στους «κυανόλευκους». Ο 19χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στα Χανιά και απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του.

 

Δυνατό τεστ σήμερα

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας της δίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα η Νίκη, που θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» την ομάδα του Πιερικού. Ο κ. Αλεξίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν ένα συγκρότημα Β’ Εθνικής και περιμένει να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Να θυμίσουμε ότι στο ίδιο γήπεδο η Νίκη θα κοντράρει τη Βέροια το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (4 μ.μ.) και τον Τύρναβο την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου (3.30 μ.μ.). Πάντως, δεν αποκλείεται να κλειστεί και ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας για την Τετάρτη 5/10 μια και η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι κενή μετά τη ματαίωση του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει και η επίσημη παρουσίαση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, που όπως ανακοινώθηκε κοστίζουν 200 ευρώ για τη σκεπαστή κερκίδα και 100 ευρώ. για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου.

* Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του αρχηγού της Νίκης Βαγγέλη Στουρνάρα. Με αφορμή το γεγονός αυτό η ΠΑΕ τονίζει τα εξής σε ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση, οι παίκτες, ο προπονητής και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εύχονται στον ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Στουρνάρα και στην σύζυγό του Δήμητρα, να τους ζήσει το υγιέστατο κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο».

Για το ίδιο χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωση εξέδωσε και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»: «Την εποχή που η Νίκη ξεκινά την αναγέννησή της, άλλη μία νότα αισιοδοξίας έρχεται να ζεστάνει τις καρδιές της Νικιώτικης οικογένειάς μας. Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Βαγγέλης Στουρνάρας, έγινε ο ευτυχισμένος μπαμπάς μιας πανέμορφης κορούλας. Εμείς σαν Blue Club «Π. Ντοκούζης» ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, στον Βαγγέλη, τη σύζυγό του και στο νεογέννητο αγγελούδι τους, κάθε ευτυχία. Καλώς ήρθες λοιπόν στην μεγάλη παρέα μας κουκλίτσα και να είσαι πάντα καλά».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το