Photo Gallery, Τοπικά

Στο πένθος βυθίστηκε ο Βόλος

 

 

 

Στο πένθος βυθίστηκε η Μαγνησία το Πάσχα αφού τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα. Τα δύο σημειώθηκαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και σε αυτά έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν τέσσερις. Το τρίτο με θύμα μία νεαρή γυναίκα από το Βόλο σημειώθηκε τη Μ. Παρασκευή στην Αλβανία.

 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία, που χθες αποχαιρέτισε τα τραγικά θύματα της ασφάλτου.

 

Τα δύο δυστυχήματα που έγιναν στην περιοχή του Βόλου, την Κυριακή του Πάσχα, σημειώθηκαν με χρονική διαφορά τριών περίπου ωρών. Το ένα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στη λεωφόρο Λαρίσης, στη συνοικία Αϊβαλιώτικα, κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού. Σε αυτό σκοτώθηκε η 50χρονη δασκάλα Κυριακούλα Κασιόπτα και τραυματίστηκαν ο σύζυγός της και η ηλικιωμένη μητέρα της. Το άλλο σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, στο δρόμο Βόλου-Λάρισας, στο ύψος του κοιμητηρίου «Κούκος», στο ρεύμα προς Βόλο. Σκοτώθηκε ο 40χρονος Κώστας Γεωργούλας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

 

Τραγικό θάνατο όμως βρήκε στην Αλβανία η 37χρονη Μαρία Ανετοπούλου, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία. Είχε μεταβεί στη γειτονική Αλβανία, όπως έγινε γνωστό, μαζί με φιλική της παρέα, όλοι τους με τις μηχανές τους.

 

Ειδικότερα το πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στη λεωφόρο Αθηνών, μετά τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού και στην ευθεία του δρόμου. Σε αυτό το δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και ένα δίκυκλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο, κάτοικο Βόλου με κατεύθυνση στο ρεύμα προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με το ΙΧ που οδηγούσε 57χρονος, από το Βόλο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η άτυχη δασκάλα (συνοδηγός) και η 82χρονη μητέρα της (στο πίσω κάθισμα). Στη συνέχεια το ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 27χρονος. Αποτέλεσμα της τριπλής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η δασκάλα και να τραυματιστούν ο σύζυγός της (οδηγός του οχήματος που επέβαινε), η μητέρα της, ο 27χρονος οδηγός του δικύκλου, καθώς και ο 23χρονος που φέρεται να προκάλεσε το δυστύχημα. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Χθες, όπως έγινε γνωστό, πήρε εξιτήριο ο 57χρονος, ενώ στην εντατική μονάδα νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα που φέρει κατάγματα στη λεκάνη και στα άκρα. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά, όπως αναφέρθηκε, ότι ο 57χρονος οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Δεν πρόλαβε καν να συνειδητοποιήσει το αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο να έρχεται προς το μέρος του. Φέρεται να είπε ήταν «σαν βολίδα» που κτύπησε το αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Η άτυχη γυναίκα βρήκε το θάνατο, ενώ τραυματίστηκαν οι δύο άλλοι επιβαίνοντες.

 

Η 50χρονη κηδεύτηκε χθες το απόγευμα. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Η Κυριακούλα Κασιόπτα υπηρετούσε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Ήταν πολύ αγαπητή και καλή εκπαιδευτικός και είχε ένα γιο, 21 ετών. Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της άτυχης Κυριακούλας Κασιόπτα πέρασε το Πάσχα στο σπίτι της στον Καντήραγα και επέστρεφε στο Βόλο.

 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

 

 

Σταμάτησε και αντίκρισε νεκρό το παιδί της…

 

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα και για τον 40χρονο Κώστα Γεωργούλα. Μετά τη χαρά της γιορτής του Πάσχα ο θάνατος παραμόνευε στο δρόμο της επιστροφής, στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Λάρισας-Βόλου, στο ύψος του νεκροταφείου «Κούκος», στο ρεύμα προς Βόλο. Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ο 40χρονος φορούσε κράνος, που βρέθηκε και μάλιστα δεμένο σε απόσταση από το σημείο της πρόσκρουσης. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα ο θάνατος να ήταν ακαριαίος. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος μαζί με τη μητέρα του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα είχαν περάσει το Πάσχα σε φιλικό τους σπίτι στα Κανάλια. Επέστρεφαν στο Βόλο. Ο ίδιος οδηγούσε τη μηχανή του. Με τις μηχανές επέστρεφαν στο Βόλο και άλλα άτομα, συγγενικά του, με τα οποία είχε περάσει το Πάσχα. Η μητέρα του ακολουθούσε με ΙΧ που οδηγούσε συγγενής του άτυχου 40χρονου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, η μπροστινή ρόδα της μηχανής έπεσε σε λακκούβα με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο.

 

Μόλις έγινε το τροχαίο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί για να δούνε τι είχε συμβεί. Τραγική στιγμή για τη μητέρα του 40χρονου, όπως περιγράφηκε, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε σταμάτησε και αυτός για να δει τι είχε συμβεί. Στον άντρα που κειτόταν στο έδαφος αναγνώρισε το παιδί της…

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε χθες το μεσημέρι από τον ιερό του Αγίου Παντελεήμονα.

 

Ο Κώστας Γεωργούλας εργαζόταν σε τυπογραφείο. Η επιχείρηση αντιμετώπισε προβλήματα και έτσι πριν από έξι μήνες έμεινε χωρίς δουλειά.

 

 

 

Μοιραίο ταξίδι στην Αλβανία

 

Η άτυχη Μαρία Ανετοπούλου, από τις Αλυκές, βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στην Αλβανία, όπου είχε μεταβεί για το Πάσχα. Το δυστύχημα σημειώθηκε τη Μ. Παρασκευή. Η 37χρονη, όπως έγινε γνωστό, οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού και με φίλους μετέβη στην Αλβανία. Το ταξίδι αποδείχθηκε μοιραίο για την άτυχη γυναίκα. Όσοι την γνώριζαν ανέφεραν πως είχε λατρεία για τις μηχανές και ήταν από τις λιγοστές γυναίκες που οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού και έκανε ταξίδια.

 

Χθες συγγενείς, φίλοι την αποχαιρέτισαν στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις Αλυκές, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

 

Έξω από την εκκλησία, ήταν σταθμευμένες πολλές μηχανές μεγάλου κυβισμού, των φίλων της άτυχης κοπέλας με τους οποίους μοιραζόταν στην αγάπη της για τις μοτοσικλέτες…


Νεκρός βρέθηκε ο 24χρονος αγνοούμενος στη Λάρισα

Νεκρός μέσα σε αρδευτικό κανάλι κάτω σε παράδρομο της ΠΑΘΕ στο ύψος της Λάρισας, εντοπίσθηκε το πρωί της Τρίτης ο 24χρονος νεαρός από τους Γόννους Λάρισας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Βασίλης Τσούρβας είχε φύγει από το καφενείο του χωριού και έκτοτε αγνοείτο, παρά την επιχείρηση εντοπισμού του που είχε ενεργοποιηθεί.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο του άτυχου νεαρού εντόπισε χθες το πρωί υπάλληλος της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» που πραγματοποιούσε έλεγχο ρουτίνας στην Εθνική Οδό, καθώς, το όχημα βρισκόταν μέσα στο κανάλι και λόγω των καλαμιών που υπάρχουν εκεί ήταν δύσκολος ο εντοπισμός του.

Κινητοποιήθηκε άμεσα η 8η ΕΜΑΚ, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος 24χρονος, ανασύρθηκε με ειδικό γερανό.

Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα με πλέον πιθανό αυτό του τροχαίου ατυχήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το