Αθλητισμός

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπρέσκα

Ενώ ο Ολυμπιακός Β. ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους Άρη και Εργοτέλη με 20 βαθμούς. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» για το 2010 κλείνουν αύριο με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό, ενώ στη συνέχεια το βολιώτικο συγκρότημα θα φροντίσει έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, τέσσερις-πέντε παίκτες πρόκειται να αποτελέσουν παρελθόν, προκειμένου να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ.

Ως γνωστόν, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Πάολο Φραντζιπάνε και Φακούντο Κάστρο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», όπως και ο Λεωνίδας Καμπάντης. Οι δύο Αργεντινοί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και με δεδομένο ότι έχουν υψηλά συμβόλαια, η διοίκηση της ΠΑΕ θα τους καλέσει να λύσουν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει. Όσον αφορά τον Καμπάνταη, εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί «ξένο σώμα» για τον Ολυμπιακό.

Είναι πολύ πιθανό να λυθεί πρόωρα η συνεργασία της ΠΑΕ με τον Μάριο Μπρέσκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Σλοβάκος επιθετικός έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Μπρέσκα μπορεί να έχει συμμετοχή και στα 15 παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (μάλιστα έχει σημειώσει και τρία γκολ), ωστόσο, σε κανένα από αυτά δεν αγωνίστηκε 90 λεπτά. Στους περισσότερους αγώνες έπαιξε ως αλλαγή και δεν έχει προσφέρει και αυτός τα αναμενόμενα. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, όμως το πιο πιθανό είναι ο 31χρονος επιθετικός να αποτελέσει παρελθόν.

Δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και ο Δημήτρης Πλιάγκας, ο οποίος έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Β’ Εθνικής και μία εξ αυτών είναι τα Τρίκαλα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο επιθετικών, ενός επιτελικού μέσου, ενός αμυντικού χαφ και ενός αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη. Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας πήρε μεταγραφή πέρυσι το καλοκαίρι για την Κολωνία από τον Ηρακλή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στη γερμανική ομάδα. Τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή, έχοντας 55 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Βατανιακού, του Πανιωνίου, του Φωστήρα και του Πιερικού.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ξένου επιθετικού, με τον Τάκη Γιαννόπουλο να «τσεκάρει» μεταγραφικούς στόχους στην Ιταλία. Ο τιμ μάνατζερ των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη γειτονική χώρα και παρακολούθησε δύο παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Αύριο με Πανσερραϊκό

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος θα επιδιώξει να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 3.30 μ.μ. με το νικητή να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, τότε θα υπάρξει επαναληπτικό παιχνίδι στις Σέρρες.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» φοβάται μόνο την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

* Σήμερα Δευτέρα στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των παικτών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ορφανοτροφείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά του ιδρύματος.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανσερραϊκό..

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

– 15€ (γενική είσοδος) σε όλες τις θύρες, πλην των θυρών με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIP.
– 10€ (οργανωμένοι-γυναίκες), πλην των θυρών με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIP.
– 50 € στη θύρα 16 – κερκίδα 108, Θέσεις περιορισμένες (στις θέσεις εισιτηρίων διαρκείας Silver-Επισήμων), των οποίων η προπώληση θα πραγματοποιηθεί μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ.

– Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών.
– Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Τα σημεία  προπώλησης είναι τα εξής:

– Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507,

Και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 24210 30249.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βαρακλιώτης, Αναλήψεως 43, Βόλος, τηλ: 24210 50602.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ: 24210 33514.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, 24210 41717.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Πρέντζας, Περικλέους Γεωργιάδου 7, Αγριά Βόλου, τηλ: 24280 92953.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Θεοχάρης  Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, Βόλος, τηλ: 24210 41951.
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βλαχούτσου, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ: 24210 50430.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΟΒ, Vatos Locos.

Αύριο Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 13:30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το