Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα παίζουν τα κορίτσια του Μαγνησιακού

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Μαγνησιακού θα αναμετρηθεί με την Πανσερραϊκή στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στον Ξηριά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και οι «κυανόλευκες» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα τους στη Φλώρινα από τον Φιλυριακό.

Πάντως, έχοντας εξασφαλίσει το βασικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία θα παίξουν χωρίς άγχος, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και μικρότερες ηλικιακά κοπέλες που ανήκουν στο ρόστερ του Μαγνησιακού.

Εκτός αποστολής θα μείνουν η τραυματίας Κατσαβριά και η ανέτοιμη αγωνιστικά Κατσιώτη, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή της Μαργαρίτη που αισθάνεται ενοχλήσεις. Στη διάθεση του τεχνικού Θόδωρου Κατσαμόρα είναι οι: Φέγγερ, Μακρή, Μεγαγιάννη, Ε. Παπασακελλαρίου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Κέκου, Γαγάρα, Χαραλάμπου, Κατσουδάκη, Κουλοχέρη, Σιδεροπούλου, Κοσμοπούλου, Χαρίση, Κοντούλη, Καλαπαναγιώτου, Κουτσαδημούδη, Μήτα, Λιάκου, Μακεδών, Καραδήμητρου και Ογκίτσι.

Διαιτητής του παιχνιδιού  θα είναι ο κ. Αντώνης Κορέστης με συνεργάτες την κ. Βάια Πίπη και την κ. Σοφία Ντουρμά της ΕΠΣ Λάρισας.

* Το πρόγραμμα της 12ης ημέρας στον βόρειο όμιλο της Β’ γυναικών είναι το εξής:

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος, 17.00, Μαγνησιακός-Πανσερραϊκή

Αδριανής, 17.00, Αμαζόνες Δράμας-Πιερίδες Μούσες

Μεγ. Καλυβίων, 17.00, Αμαζόνες Μεγ. Καλ.-Μετέωρα

Ρεπό: Φιλυριακός

 

Η βαθμολογία

(11η αγωνιστική)

1. Αμαζόνες Δρ. 55-8 28

2. Πιερ. Μούσες 23-8 24

3. Φιλυριακός 21-29 16

4. Μαγνησιακός 15-13 13

5. Πανσερραϊκή 14-27 10

6. Μετέωρα 8-30 3

7. Αμαζόνες Μεγ. Καλ. 8-33 3

* Στον β’ γύρο ρεπό έκαναν οι Αμαζόνες Μεγ. Καλυβίων, Μαγνησιακός, Πανσερραϊκή και Μετέωρα. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το