Αθλητισμός

Ρώσος επιχειρηματίας για τη Νίκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται να αγοράσει την ΠΑΕ

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη Νίκη εφόσον επαληθευτούν πληροφορίες της «Θ» για ενδιαφέρον Ρώσου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Χαλκιδική για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Βέβαια, δεν έχει υποβάλει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά αυτό ενδέχεται να συμβεί στο προσεχές διάστημα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, την Κυριακή η Νίκη υποδέχεται τον Εορδαϊκό στο «Παντελής Μαγουλάς». Ανοιχτές θα είναι όλες οι θύρες μια και η Αστυνομία έδωσε την έγκριση να ανοίξει και η κερκίδα που βρίσκεται επί της οδού Μαιάνδρου.

Το ότι η Νίκη είναι ένας σύλλογος με μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο είναι γνωστό και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο για οποιονδήποτε επιχειρηματία θέλει να επενδύσει σε ελληνική ΠΑΕ. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με Ρώσο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Χαλκιδική και που κατά το παρελθόν ήταν πρόεδρος σε ομάδα Α’ κατηγορίας της πατρίδας του. Πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάνουν λόγο πως εξεδήλωσε ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα κοινά ποδοσφαιρικής εταιρείας στην Ελλάδα και ότι αυτή είναι η Νίκη.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με παλαιό παράγοντα της Νίκης (που έχει υπάρξει παράγοντας και σε ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, ενώ διετέλεσε και μέλος σε προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣΘ) και του ζήτησε πληροφορίες για την ομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα επιδιώξει και συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, τον κ. Στράτο Γιδόπουλο εφόσον δει «ζεστά» το θέμα και θελήσει να το προχωρήσει. Βέβαια δύσκολα θα γίνει οτιδήποτε πριν το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά σίγουρα θα ήταν ευχής έργον να αλλάξει η Νίκη κατηγορία ώστε οι όποιες εξελίξεις να προκύψουν με καλύτερες προϋποθέσεις.

Πήρε άδεια

το «Π. Μαγουλάς»

Φυσικά για να ανεβεί στη Football League η Νίκη θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις προπορευόμενες ομάδες. Αυτό προϋποθέτει το να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Εορδαϊκό στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», του οποίου όλες οι θύρες θα είναι ανοιχτές μετά τη σχετική έγκριση που έδωσε η Αστυνομία.

Χθες κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. επιθεώρησε τις εργασίες που έγιναν στην «κλούβα» για την αποκατάσταση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και «άναψε το πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα και τη λειτουργία όλων των κερκίδων. Έτσι θα είναι ανοιχτή και αυτή επί της οδού Μαιάνδρου που στον προηγούμενο αγώνα έδρας με την Κοζάνη είχε παραμείνει κλειστή.

Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε υπό τις οδηγίες του κ. Βέλικο Ντόβενταν, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Νάστου και Μακράκη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό με τους παίκτες να έχουν ξεπεράσει την άδικη ήττα στην Επανομή. Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο υποχρεώθηκαν να χάσουν το ματς αυτό φαίνεται πως τους έχει πεισμώσει και στις μεταξύ τους συζητήσεις τόνιζαν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στον Εορδαϊκό.

Βέβαια με όσα έχουν δει στη Νίκη φέτος είναι λογικό να έχουν ανησυχία για την αντιμετώπιση που θα έχουν από τη διαιτησία. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ο κ. Στράτος Γιδόπουλος θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντήσει τον πρόεδρό της κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και να του εκθέσει τα παράπονά του, ζητώντας του παράλληλα να έχει η Νίκη ίση αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

Ο χορός του Blue Club

Σήμερα Παρασκευή 4/2 θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Gold Star» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα και τους καλεσμένους θα διασκεδάσει ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος με την ορχήστρα του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Blue Club (επί της οδού Μαιάνδρου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το