Αθλητισμός

Στέλνουν Ζακορά στον Ολυμπιακό

Γαλλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον άσο της Σεβίλλης

Η γαλλική αθλητική ιστοσελίδα, «footmercato.net» αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον άσο της Σεβίλλης, Ντιντιέ Ζοκορά, ο οποίος μαζί με τους Αρούνα Κονέ και Ρομαρίκ αποτελούν την τριάδα των παικτών που το προσεχές καλοκαίρι είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσουν από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Βάσει, λοιπόν, του ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας ο γεννημένος στο Αμπιτζάν μέσος απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ υπογραμμίζεται πως και ο 30χρονος παίκτης δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα. Αν ισχύει το σενάριο, θα φανεί στο επόμενο διάστημα…

Πάντως δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψωνίσει ξανά από τους Ανδαλουσιάνους προ διετίας, αποκτώντας τα δικαιώματα του Εντσο Μαρέσκα.

Αναβλήθηκε

η απολογία

Μαρινάκη

Στις 17 Μαρτίου θα απολογηθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για δυσφήμιση του αθλήματος και η ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη για την ανακοίνωση της Θύρας 7. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ, το βίντεο, το οποίο είχαν προαναγγείλει στον Ολυμπιακό και το οποίο δείχνει τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, να χτυπάει με αγκωνιά τον διεθνή Έλληνα άσο του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Καραϊσκάκη», έβγαλαν στη δημοσιότητα οι «ερυθρόλευκοι». Και σε αυτό φαίνεται πως ο Λέτο χτυπάει τον Τοροσίδη σε φάση που δεν είδε ο διαιτητής.

Το χτύπημα του Ριέρα στον Κοντοέ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα του στερήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε μία αγωνιστική τιμωρία και με δεδομένο ότι επειδή συμπλήρωσε κάρτες θα χάσει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, δηλώθηκε ότι θα απουσιάσει από το ματς της Τούμπας.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός μέσος θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αμπντούν: Θα ήθελα

να παίξω με

τον Τζιμπούρ

«Θα ήταν θαυμάσιο να παίξω μία μέρα μαζί με τον Τζιμπούρ και γιατί αυτό να μην συμβεί στον Ολυμπιακό;».Τάδε έφη Ντζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος με βάση τις εμφανίσεις του στη Σούπερ Λιγκ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και όχι μόνο.

«Ο Τζιμπούρ είναι σαν αδελφός μου και θα ήταν χαρά μου να γίνουμε συμπαίκτες», τόνισε ο Αλγερινός άσος της Καβάλας σε εφημερίδα της πατρίδας του, πλην όμως κατέστησε σαφές πως αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με τιμάει, πάντα ονειρευόμουν να παίζω σε μία ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, όμως αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις Καβάλας και στο πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας», υπογράμμισε ο Αλγερινός διεθνής, ο οποίος βάσει ρεπορτάζ της εφημερίδας της Αλγερίας, «Le Buteur» απασχολεί εκτός των άλλων και τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

* Ο Εντουάρντο Μαθία θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έρχεται άμεσα στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά.

Οι επαφές  των «ερυθρολεύκων» με τον Ισπανό είχαν ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι λόγω της μεταγραφής του Ριέρα στον Ολυμπιακό. Κι από τότε  οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, Μαρινάκης και Κομινάκης, είχαν σχηματίσει άριστη γνώμη για τον Ισπανό.

Στη συνέχεια ο Μαθία και λόγω της αποχώρησης του Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων», διαπιστώνοντας ότι τελείωνε ο χρόνος της… ισπανικής παροικίας στην αγγλική ομάδα, ενέτεινε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του 2010.

Τελικά πριν από λίγες ημέρες επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μαθία πιάνει δουλειά άμεσα στου Ρέντη.

Στην Ελλάδα αναμένεται πιθανότατα μέχρι την άλλη εβδομάδα και αφού δώσει και τυπικά τα χέρια με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», θα πιάσει δουλειά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το