Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Προσλήψεις δέκα ατόμων στη ΔΕΥΑΜΒ

ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ αύριο Παρασκευή για να αποφασίσει την αποστολή αιτήματος για την πρόσληψη έξι ατόμων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για τη σύναψη τεσσάρων συμβάσεων μίσθωσης έργου.
Όπως είναι γνωστό έχει περιοριστεί δραστικά η δυνατότητα των φορέων του Δημοσίου, ΟΤΑ και Νομικών Προσώπων, ως προς την πραγματοποίηση πάσης φύσεως προσλήψεων, ενώ μέσα στο 2013 συνταξιοδοτήθηκαν από τη ΔΕΥΑΜΒ 25 άτομα και «απογυμνώθηκε» σε κρίσιμους τομείς η Επιχείρηση.
Τα Νομικά Πρόσωπα της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού μπορούν να προβαίνουν στην πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων, καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων, με προέλευση των πιστώσεων από ιδίους πόρους.
Έτσι, για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, απαιτείται χορήγηση έγκρισης από το υπουργείο Εσωτερικών.
Η ΔΕΥΑΜΒ θα ζητήσει την πρόσληψη 6 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις και συγκεκριμένα, δύο εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης, έναν υδραυλικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δύο ηλεκτρολόγους τεχνολογικής εκπαίδευσης και ένα λογιστή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το