Αθλητισμός

Προελαύνει η Νίκη Βόλου, 2-0 τον Ηρακλή

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

Με φόρα από το Κύπελλο και παρά την κούραση, η Νίκη Βόλου επικράτησε 2 -0 του Ηρακλή, με τον Όγιος να μη συνδυάζει το ντεμπούτο του με επιτυχία.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Ονουάτσι στο 23′. Όμως στο 32′ ο Μανουσάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Τζιώρα να μην μπορεί να νικήσει τον Κηπουρό που είχε κάνει έξοδο. Και στο 65’ο Γηραιός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σαββίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ανιέτε. Ο Ηρακλής παρόλα αυτά προσπάθησε να απειλήσει, ενώ η Νίκη Βόλου είχε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Και στις καθυστερήσεις ο Γέσιτς με πλασέ έγραψε το 2-0 για τη Νίκη Βόλου.

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (67′ Σεϊμάν), Μανουσάκης (77′ Ριβέρα), Ακάσου (83′ Πιτταράς), Ανιέτε, Τζιώρας, Γέσιτς

Ηρακλής (Γ. Όγιος): Κηπουρός, Σαββίδης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης (73′ Χιονίδης), Σιατραβάνης, Λίμα, Μπριλάκης, Ματσούκας (53′ Τσιλιανίδης), Κοντοδήμος, Ονουάτσι, Μπουκουβάλας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το