Photo Gallery, Αθλητισμός

Ποιος θα πληρώσει;

Αν η Νίκη δεν καταβάλλει δόσεις οφειλομένων θα μηδενιστεί στον αγώνα με τον Οδυσσέα

 

 

Σοβαρό πρόβλημα με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα προκύπτει στη Νίκη. Η ΠΑΕ οφείλει να καταβάλλει 15.000 ευρώ για παλιότερες οφειλές μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ούτε ο Στράτος Γιδόπουλος, ούτε κανείς άλλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει τη συγκεκριμένη δόση, με συνέπεια η Νίκη να κινδυνεύει να μηδενιστεί στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στις 8 Μαΐου και να της αφαιρεθούν δύο βαθμοί.

 

 

 

Οι Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα πέρασαν, αλλά δεν έφεραν την …Ανάσταση της Νίκης. Τις ημέρες που μεσολάβησαν δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη όσον αφορά τα διοικητικά με τον ιστορικό σύλλογο να έχει αφεθεί στην …τύχη του.

Από την πλευρά του ο Στράτος Γιδόπουλος μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την ΠΑΕ Νίκη. Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και θεωρεί τη στάση των οργανωμένων άδικη προς το πρόσωπό του, τη στιγμή που ο ίδιος έχει δώσει για την ομάδα το ποσό των 1.800.000 ευρώ, όπως υποστηρίζει.

Το ότι δεν ασχολείται αυτή την περίοδο με τη Νίκη ο μεγαλομέτοχος, ίσως αποφέρει δυσάρεστες συνέπειες για την ΠΑΕ. Και το λέμε αυτό γιατί οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν 15.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε δόσεις από οφειλές σε ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσιδικήσει.

Μπορεί χθες η βολιώτικη ομάδα να είχε ρεπό, αλλά την Κυριακή 8 Μαΐου θα δώσει τον επόμενο επίσημο αγώνα της για τον βόρειο όμιλο της Football League 2. Εκείνη την ημέρα πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα στο γήπεδο της Αναγέννησης Σερρών για την προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, πιο μπροστά οφείλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Είναι γνωστό πως όταν ήρθε στην ομάδα ο Στράτος Γιδόπουλος είχε κάνει διακανονισμό των παλιότερων χρεών, τα οποία καταβάλλονται σε δόσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι που είναι σύνηθες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει εξοφλήσει τις παλιότερες δόσεις, αλλά τα χρέη δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν κι άλλες οφειλές που πρέπει να πληρωθούν, ανάλογα με τον διακανονισμό που έχει γίνει ανάμεσα στην ΠΑΕ και στους παίκτες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, η Νίκη είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 15.000 ευρώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, τότε θα μηδενιστεί από το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και θα της αφαιρεθούν δύο βαθμοί, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Στράτος Γιδόπουλος, με τα τωρινά δεδομένα, δεν φαίνεται να διατεθειμένος να πληρώσει μετά τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του. Από κει και πέρα μένει να δούμε ποιος μπορεί να το κάνει. Μέχρι στιγμής για την τακτοποίηση των δόσεων, εκτός από τον μεγαλομέτοχο, έχουν συμβάλλει σημαντικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης και ο μέτοχος Γιώργος Βαλαχής, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο κ. Γιδόπουλος.

Ωστόσο, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να βρεθεί κάποιος Βολιώτης παράγοντας να συνδράμει οικονομικά σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία. Άλλωστε ο κ. Ιωαννίδης τελεί υπό παραίτηση και είναι γνωστή η επιθυμία του να σταματήσει την ενασχόλησή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό πρωταθλήματος, μια ομάδα έχει το δικαίωμα να μην κατέβει σε δύο ματς -και κατά συνέπεια να μηδενιστεί και να της αφαιρεθούν βαθμοί- χωρίς να έχει περαιτέρω κυρώσεις, καθώς με υποβιβασμό τιμωρείται η ομάδα που θα το κάνει αυτό για τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο μόνο κολακευτικό δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός να μπει η Νίκη σε τέτοιες περιπέτειες, έστω κι αν δεν κινδυνεύει η θέση της στην κατηγορία.

Στο μεταξύ, χθες συνεχίστηκε η προετοιμασία της βολιώτικης ομάδας με μία απογευματινή προπόνηση. Το «παρών» έδωσε και ο Πολύβιος Παπαϊωάννου, ενώ απόντες παραμένουν οι Μαϊστρέλλης, Μακράκης, Βλάχος, Νάστος, Τσερκέζος και Ντάνισιτς.

Νέα του τμήματος

πόλο της Νίκης

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης, η οποία όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην παρθενική της μόλις παρουσία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτούν μόνο τη «βιτρίνα». Όπως πράττουν και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι, οι οποίοι διαθέτουν πείρα στο χώρο και έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το