Αθλητισμός

Πιο ισχυρή επιθετικά η Νίκη

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται επιθετικά η Νίκη με την απόκτηση του Νίκου Πουρτουλίδη. Ο Περικλής Αμανατίδης έχει έναν επιπλέον σημαντικό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης, ενώ χθες κυκλοφόρησαν φήμες περί ενδιαφέροντος για τον 23χρονο Βόσνιο αμυντικό μέσο Νέναντ Κίσο (φωτό). Φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο δίνει η βολιώτικη ομάδα σήμερα (18.00) στο Βελεστίνο.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η απόκτηση του Νίκου Πουρτουλίδη αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τη Νίκη. Και το λέμε αυτό κυρίως για την περίοδο στην οποία πραγματοποιήθηκε. Τη στιγμή που ο Ανδρέας Πάτσης έχει δικαιολογημένα παράπονα από το μικρό ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας και τον λίγο κόσμο που παρακολουθεί τα φιλικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε να «ντοπάρει» τους φιλάθλους με σπουδαία μεταγραφή.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης μόνο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να θεωρηθεί και το βιογραφικό του αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Γεννήθηκε το 1983 στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, ενώ σε ηλικία 19 ετών μεταπήδησε στην ΑΕΚ. Εκεί έμεινε για 1,5 χρόνο παίζοντας σε τέσσερις αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωστόσο ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής ήθελε παιχνίδια στα πόδια του και φρόντισε να δείξει την αξία του τα επόμενα χρόνια. Με τον Θρασύβουλο ανεβαίνει στη Β’ Εθνική κάνοντας 69 συμμετοχές με 13 γκολ στα 2,5 χρόνια που έμεινε στον σύλλογο της Φυλής. Το 2006 μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο με 23 συμμετοχές βοήθησε σημαντικά να ανεβεί στη Σούπερ Λιγκ, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα

Το 2008 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού με 22 ματς σ’ ένα εξάμηνο, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του στην Καλαμάτα με την οποία αγωνίστηκε 58 φορές πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στην πόλη της Μεσσηνίας έμεινε μέχρι το 2010, καθώς στη συνέχεια «μετακόμισε στον Πιερικό. Και εκεί ήταν βασικό στέλεχος με 58 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Πουρτουλίδης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο πίσω από τον σέντερ φορ, όσο και ως εξτρέμ. Θεωρείται πολύ ικανός στον δημιουργικό τομέα διαθέτοντας άρτια τεχνική κατάρτιση και πολύ καλή πάσα. Αν λάβουμε υπόψη μας το ότι στις ίδιες θέσεις υπάρχουν επίσης και οι Σκούφαλης, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Λαζαρίδης, Σούφλας και Γεωργατζής, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Νίκη γίνεται πολύ ισχυρή στον επιθετικό τομέα.

 

Φήμες για Κίσο

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες περί ενδιαφέροντος της Νίκης για τον Νέναντ Κίσο. Πρόκειται για έναν Βόσνιο αμυντικό μέσο, ο οποίος είναι διεθνής με την ομάδα Κ21 της χώρας του. Γεννήθηκε το 1989 και έχει αγωνιστεί στη σερβική Κουκαρίσκι, στη βοσνιακή Ολιμπίκ Σαράγεβο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ισραηλινή Χαποέλ Μπερ Σερβά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» βλέπουν με ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τη βολιώτικη ΠΑΕ.

 

Φιλικό με Ρήγα

στο Βελεστίνο

Φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο δίνει σήμερα η Νίκη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία για τον Περικλή Αμανατίδη να κάνει τις δοκιμές που θέλει και να δει διάφορα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος ήρθε αργότερα στην ομάδα και είχε μείνει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αντίθετα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μανώλη Σκούφαλη, Βασίλη Καρατζά λόγω τραυματισμού, καθώς και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου που είναι στρατευμένος.

Επίσης πολύ δύσκολα θα παίξει ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Βόλο από τη Δευτέρα και συμμετείχε στις προπονήσεις. Ωστόσο επειδή έχει πολύ μικρό διάστημα στην ομάδα, το πιο πιθανό είναι η τεχνική ηγεσία να τον αφήσει εκτός του σημερινού φιλικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου κάνει προσφορά στους φιλάθλους της Μαγνησίας ορίζοντας την τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό με το φιλικό με τη Νίκη στο Βελεστίνο στα 5 ευρώ. Επίσης το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου του Βελεστίνου μετά το τέλος του αγώνα θα παραθέσει δείπνο στη διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το