Αθλητισμός

Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσιάσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πανηγυρικό με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Καραγιάννη να υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο ο Ολυμπιακός Βόλου είναι  η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κι εγώ νιώθουμε την ανάγκη ότι για την φετινή ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε πως κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας και παραπάνω απ’ αυτό που είχαμε προϋπολογίσει. Το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι φίλαθλοι τους οποίους περιμένω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Όχι όμως ότι έχω παράπονο αλλά θέλω ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση. Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μία. Εμείς κάναμε την τεράστια προσπάθειά μας την οποία θα χαρακτηρίσω υπέρβαση και ξέρετε πολύ καλά ότι αν είχαμε αναλάβει νωρίτερα τις τύχες της ομάδας, σε κατάλληλη εποχή πέρυσι θα ήμασταν Σούπερ Λίγκα. Αυτό είναι μία απάντηση, σε σχετικά λίγους, που μας κρίνουν και μας κατακρίνουν. Εμείς πιστεύουμε πως η φετινή ομάδα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από τις ομάδες της Β’ Εθνικής και καλύτερη από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Καλώ τους φιλάθλους και πάλι να σταθούν δίπλα στην ομάδα και καλώ όλους τους παίκτες ανεξαρτήτου, ονόματος, ηλικίας και θέσης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Μετά τη σύντομη ομιλία του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι παίκτες παρέλαβαν τις νέες τους φανέλες μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους ερυθρόλευκους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το