Photo Gallery, Τοπικά

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία η ανάδειξη δύο εδρών στις εκλογές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΔΗΚΚΙ κ. Π. Μαντάς

«Στόχος στις 18 Ιουνίου είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης με πυρήνα την Αριστερά, που θα προχωρήσει στην ακύρωση του μνημονίου». Τα παραπάνω επισήμανε χθες από το Βόλο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΔΗΚΚΙ κ. Π. Μαντάς. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, έκανε λόγο για «φασιστική επίθεση» αναφερόμενος στο επεισόδιο που σημειώθηκε χθες σε τηλεοπτικό στούντιο, όταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε ομολόγους του τού ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Στο μεταξύ, ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία είναι η ανάδειξη δύο εδρών, με το ψηφοδέλτιο να καταρτίζεται βάσει της κατάταξης των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επαναληπτικών εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΔΗΚΚΙ κ. Π. Μαντάς επισήμανε χθες από το Βόλο ότι «ο στόχος στις 18 Ιουνίου είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης με πυρήνα την Αριστερά, που θα προχωρήσει στην ακύρωση του μνημονίου. Πρώτη ελπίδα αποτελεί ο Αλ. Τσίπρας και για αυτό το λόγο καλούμε κάθε δημοκράτη να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργούμε στην κοινωνία ένα νέο κίνημα, μια νέα λαϊκή ενότητα με ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές προσεγγίσεις. Θα αγωνιστούμε για την ανάσχεση και την ανατροπή. Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε απαλλαγή από το δικομματισμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, από την πολιτική εξουσία που προκάλεσε, προετοίμασε και εφάρμοσε στη χώρα μας το μνημόνιο, που δεν δίστασε να παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας στην τρόικα και τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Στις 18 Ιουνίου θα στείλουμε νέο, ισχυρότερο μήνυμα στην Ευρώπη. Θα δημιουργήσουμε τα ρήγματα εκείνα που χρειάζονται, προκειμένου να ενταχθεί η χώρα σε μια νέα ευρωπαϊκή προοπτική» σημείωσε ο κ. Μαντάς.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της κ. Αντ. Σαμαρά, τονίζοντας ότι «αυτή η αλλαγή τρόμαξε πολλούς. Ο κ. Σαμαράς ξέπεσε σε ακατάσχετη κινδυνολογία που εναλλάσσεται με ακατάσχετη τρομοκρατία. Το εκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι το μνημόνιο 3. Είναι να απορεί κανείς πώς θεωρούν το λαό κουτό. Ο κ. Σαμαράς δεν είχε προβλέψει ότι στη δεύτερη θέση στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Είχε προετοιμαστεί να συγκρουστεί με το ομογάλακτο ΠΑΣΟΚ. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος πόλος, ο κ. Σαμαράς βρίσκεται χωρίς πολιτική και επικοινωνιακή στρατηγική» δήλωσε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, έκανε λόγο για «φασιστική επίθεση» αναφερόμενος στο επεισόδιο που σημειώθηκε χθες σε τηλεοπτικό στούντιο, όταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε ομολόγους του τού ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

«Η φασιστική επίθεση» ανέφερε ο κ. Μαντάς «δεν έγινε τυχαία. Στόχος ήταν να λοξοδρομήσει τα πράγματα, να αλλάξει την κοινωνική πραγματικότητα που απαιτεί ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των δυόμισι τελευταίων χρόνων, η οποία οδήγησε το λαό στη διάλυση και τη συντριβή. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ παρήγαγαν με την πολιτική τους προϊόντα ανωμαλίας. Η φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια να χτυπηθεί η ελληνική κοινωνία. Θολώνουν τα νερά και δημιουργούν παραπλανητική εικόνα. Το περιστατικό θα ρίξει φως στα πραγματικά χαρακτηριστικά και τις προθέσεις της Χρυσής Αυγής» υποστήριξε ο κ. Μαντάς.

Το ψηφοδέλτιο

Η ανάδειξη δύο εδρών είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, όπως σημείωσε στη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων χθες ο συντονιστής της Γραμματείας του Νομού κ. Κ. Βογιατζής.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καταρτίστηκε βάσει της κατάταξης των υποψηφίων στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο κ. Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και ακολουθούν η κ. Ανδρίτσου – Χορδάκη Μαρίνα, ο κ. Πουλάκης Κωνσταντίνος – Νικόλαος, ο κ. Βαγδούτης Νικόλαος, η κ. Τσερκέζη Αικατερίνη, ο κ. Αντωνιάδης Ιωάννης και ο κ. Παπαϊωάννου Δημήτριος.   

«Στόχος μας» τόνισε ο συντονιστής της Γραμματείας Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κ. Βογιατζής «είναι η ανάδειξη δύο εδρών στη Μαγνησία και είναι υλοποιήσιμος. Είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Ο Ευάγ. Βενιζέλος σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό και μιλά για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα πάρουμε. Οι λογικές Βενιζέλου και Σαμαρά έβαλαν στην κυβέρνηση τον Καρατζαφέρη και άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες της Βουλής στη Χρυσή Αυγή. Βενιζέλος και Σαμαράς ας χαρούν σήμερα τα καμώματα και τα αποτελέσματά τους. Ο Αντ. Σαμαράς αναφερόμενος επικοινωνιακά στους μετανάστες πίστευε ότι θα χτυπήσει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άνοιξε τις πόρτες της Βουλής στη Χρυσή Αυγή. Οι τραμπούκοι και οι φασίστες δεν έχουν καμία θέση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας» κατέληξε ο κ. Βογιατζής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το