Photo Gallery, Αθλητισμός

Πίστη για το «τρίποντο» στη Νίκη

Σήμερα στις 7 μ.μ. θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή Θ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο

 

Έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών η Νίκη υποδέχεται σήμερα στις 7 το απόγευμα (OTE SPORT 1) τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League (Β’ Εθνική). Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά στις τάξεις τους επικρατεί αισιοδοξία για επιστροφή στις νίκες. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή. Ο σύλλογός μας δεν έχει πρόβλημα με κανέναν» δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η Νίκη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού γύρισε στη βάση της από τα Ψαχνά με το «διπλό». Όμως στη συνέχεια έφερε «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχασε στην Κατερίνη από τον Πιερικό. Η ομάδα του Βόλου ήταν ανώτερη στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά αρκέστηκε στον πενιχρό απολογισμό του ενός πόντου μια και δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το ζητούμενο για τη Νίκη είναι να αποκτήσει και ουσία στο παιχνίδι της, κάτι που σίγουρα έχει αντιληφθεί ο Περικλής Αμανατίδης, που προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και να τους κάνει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Φυσικά από τη στιγμή που σε κάθε ματς οι «κυανόλευκοι» δημιουργούν ευκαιρίες, το γκολ είναι θέμα χρόνου να έλθει και οι ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας είναι διατεθειμένοι να τα καταφέρουν κόντρα στον Ηρακλή. Στις μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν ότι ήλθε η στιγμή να συνδυαστεί η καλή απόδοση με το ποθητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ρισκάροντας μία πρόβλεψη για την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει ο κ. Αμανατίδης, τερματοφύλακας θα είναι ο Καρακούτσης, δεξιός οπισθοφύλακας ο Ψιάνος και αριστερός ο Μήτσης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Βέρτζος και Καρατζάς. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ριζογιάννης και Κυριάκος, ενώ η τριάδα μπροστά τους από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Σκούφαλη, Πουρτουλίδη, Τάντιτς. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ουέλινγκτον.

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό.  Ο Λαζαρίδης, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του κ. Αμανατίδη, αν και μάλλον θα μείνει στον πάγκο, ενώ σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο τραυματίας Σούφλας, ο ανέτοιμος λόγω της στρατιωτικής του θητείας Παπαδόπουλος, οι νεαροί Αργύρης και  Γεωργατζής, που θα αγωνιστούν σήμερα με την ομάδα Κ20 σε φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Διμηνίου και ο τερματοφύλακας Μπαταβάνης.

Ο Περικλής Αμανατίδης κάλεσε τους υπόλοιπους 21 παίκτες σήμερα στο Πανθεσσαλικό και θα τους ανακοινώσει πριν το παιχνίδι, τους 18 ποδοσφαιριστές, που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Στην διάθεση του 42χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Τάσος Καρακούτσης, Ηλίας Βούρας, Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Στέργιος Ψιάνος, Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Τάσος Κυριάκος, Μανώλης Σκούφαλης, Νίκος Πουρτουλίδης, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Μπόζινταρ Τάντιτς, Χρήστος Χολέβας, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σαμαράς, Κώστας Φλίγκος, Ηρακλής Ρόππας, Ανδρέας Μκρτσιάν, Βίκτορας Γιάκομπ και Σωτήρης Χάμος.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metrοpolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», με αφορμή το σημερινό παιχνίδι
Ο κ. Πάτσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που τεχνηέντως δημιουργήθηκε. Εγώ είχα ξεκάθαρη στάση από την αρχή, υποστήριξα το σωστό και το ηθικό, η ομάδα του Ηρακλή δε θα έπρεπε να αγωνιστεί στη Football League. Αυτό έχει να κάνει με τη νομιμότητα των διαδικασιών. Αυτό δεν έχει να κάνει με το σύλλογο και τους φιλάθλους του, που τους αντιμετωπίζω σαν φίλους και ετοιμαζόμαστε να τους υποδεχθούμε για να γίνει ένας ωραίος αγώνας. 
Το ότι ο Ηρακλής έπεσε από τη Σούπερ Λίγκα είναι αδικία, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εδώ όμως μια αδικία αίρεται μέσω μιας παρανομίας. Πιστεύω στην απόλυτη νομιμότητα. Δεν είπα ότι δεν αδικήθηκαν οι τρεις ομάδες, απλά δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος για να αποκατασταθούν. Δε στράφηκα εναντίον των φιλάθλων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή. Ο σύλλογός μας δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι γίνονται προαποφασισμένα κάποια πράγματα και εμείς ως Νίκη Βόλου δεν είμαστε σύμφωνοι». 

Ο Ηρακλής Θ.

Τέσσερις απόντες έχει ο Ηρακλής για το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο τεχνικός Γιώργος Στράντζαλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βουτσιά που είναι τραυματίας από το ματς με τον Θρασύβουλο, του Γεωργίου που είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και των ανέτοιμων Χουάντερσον και Νατσούρα.

Η 20μελής αποστολή του Ηρακλή, αποτελείται από τους: Φιρινίδη, Βοσνιάδη, Μίχο, Νατσιόπουλο, Παπαστεριανό, Λιόλιο, Κιβρακίδη, Λόπεζ, Στεφανίδη, Κωνσταντινίδη, Βαγγελόπουλο, Τροΐρη, Σουλίδη, Κριβοκάπιτς, Μπανγκουρά, Λιαπάκη, Φερνάντεζ, Ισαάκ, Παληγεώργο και Χιονίδη.

Χρήσιμες πληροφορίες

για τους φιλάθλους

Οδηγίες προς τους φιλάθλους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη όσον αφορά τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μεταξύ άλλων οι «κυανόλευκοι» έκαναν γνωστό πως οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι ίδιες με εκείνες που ίσχυσαν και στο εντός έδρας ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πάλι δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής 1908 (10/10/2012). Για την είσοδο των φιλάθλων (είτε αυτών που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας, είτε αυτών με απλό εισιτήριο αγώνα), θα τηρηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Για τις γενικές οδηγίες και τις θύρες εισόδου του Πανθεσσαλικού δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nikifc.gr/index.php/tickets/eisodos.

 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

1. 40 ευρώ για τις θέσεις VIP στη σκεπαστή κερκίδα.

2. 25 ευρώ για την υπόλοιπη σκεπαστή εκτός των θέσεων VIP.

3. 15 ευρώ για την Ανατολική Κερκίδα και το Νότιο Πέταλο.

4. 5 ευρώ μαθητικό-παιδικό έως 14 ετών.   

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 5.30 το απόγευμα δηλαδή μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Ένα στην πεζογέφυρα Α’ και ένα στην πεζογέφυρα Β’ για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 4 το απόγευμα.

Από την πεζογέφυρα Α’ θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας Blue και Economy και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ.  

Από την πεζογέφυρα Β’ θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι των διαρκείας VIP, Silver, Βasic και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 40 και 25 ευρώ.  

Τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ θα υπάρχουν στα δυο εκδοτήρια και της Α’ και της Β’ πεζογέφυρας ώστε τα παιδιά που συνοδεύονται να εισέλθουν στην κερκίδα που θα καθίσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται από γονέα, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο από την Α’ πεζογέφυρα για το νότιο πέταλο ή την ανατολική κερκίδα και όχι στη σκεπαστή.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό».

Τη Δευτέρα οι εκλογές

σε Blue Club-Θύρα 3

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και τη Θύρα 3 ανακοινώθηκε ότι κατά τη γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου τη Δευτέρα 15/10από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 ως τις 9 μ.μ. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα Τετάρτη. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έκαναν εγγραφή  με τη νέα διαδικασία (κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Ώρα 19.00

(ΟΤΕ SPORT 1)

 

ΝΙΚΗ

21. Καρακούτσης

6. Ψιάνος

11. Μήτσης

4. Καρατζάς

5. Βέρτζος

14. Ριζογιάννης

7. Κυριάκος

10. Σκούφαλης

1. Τάντιτς

23. Πουρτουλίδης

10. Ουέλινγκτον

Προπονητής:

Π. Αμανατίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ

40. Φιρινίδης

8. Μίχος

21. Λιαπάκης

47. Βαγγελόπουλος

6. Παπαστεριανός

88. Κριβοκάπιτς

66. Παληγιώργος

28. Σουλίδης

20. Φερνάντεζ

11. Στεφανίδης

9. Χιονίδης

Προπονητής:

Γ. Στράντζαλης

 

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Χαρίτος (Αθηνών), Παλαμιδάς (Λακωνίας)

4ος διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης) 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το