Αθλητισμός

Ο Καμίλ Τζίλας έρχεται για τον Ολυμπιακό Β.

Κοντά σε συμφωνία με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό οι «ερυθρόλευκοι»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή Γαλλοαλγερινού Καμίλ Τζίλας βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στη γαλλική Αρλ, ως δανεικός από τη Χαλ.

Ο Τζίλας γεννήθηκε στη Μασσαλία στις 9 Μαρτίου 1984. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Μαρτίγκ και το 2003 πήρε μεταγραφή για τις Κάνες στην οποία αγωνίστηκε τρία χρόνια, παίζοντας σε 85 παιχνίδια και σημειώνοντας 22 γκολ. Το καλοκαίρι του 2006 πήγε στην πορτογαλική Γκιμαράες και στα δύο χρόνια που κάθισε εκεί έπαιξε σε 59 ματς, πετυχαίνοντας και 18 γκολ. Για μία χρονιά (2008-09) αγωνίστηκε στη Θέλτα και στο ισπανικό πρωτάθλημα (33 παιχνίδια-13 γκολ). Πέρυσι ως παίκτης της Χαλ έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ σε 13 αγώνες, ενώ σημείωσε και ένα γκολ κόντρα στη Μπόλτον. Φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Αρλ, όπως προαναφέραμε. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, έχοντας 16 συμμετοχές και τρία γκολ, διαθέτει ωστόσο γαλλικό διαβατήριο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα στην οποία ανήκει και ότι ο Τζίλας αναμένεται ίσως και σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες αναφέρουν πως το βολιώτικο συγκρότημα εξετάζει τις περιπτώσεις των Φαούστο Ροσίνι, Σεμπαστιάν Άντρες Πίντο και Μπέντζαμιν Μαρτίνες Μπένχα.

Ο Ροσίνι είναι 32χρονος Ιταλός σέντερ φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κόμο, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Ελβετική Μπελιτζόνα. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Λιβόρνο, την Κατάνια και την Ουντινέζε.

Ο Χιλιανός Πίντο είναι 25χρονος επιθετικός και αγωνίζεται στην Αουντάξ Ιταλιάνα, ομάδα της χώρας του (25 συμμετοχές-οκτώ γκολ). Είναι και μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Τέλος, ο Μπένχα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’ και στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει προταθεί και σε άλλες τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα εξετάζει και αρκετές ακόμη περιπτώσεις παικτών και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το