Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος Βολιώτης

Τραυματίστηκε θανάσιμα στην οδό Λαρίσης
Τραυματίστηκε θανάσιμα στην οδό Λαρίσης

Την τελευταία του πνοή στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου άφησε λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. χθες ο 17χρονος Βολιώτης Γ. Ανδρικάκης, ο οποίος μιάμιση ώρα νωρίτερα οδηγώντας δίκυκλο ενεπλάκη σε τροχαίο στην οδό Λαρίσης και συγκεκριμένα στη διασταύρωσή της με την οδό Παπαφλέσσα. Ο άτυχος 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασωληνώθηκε, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αχιλλοπούλειο» νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ένας 40χρονος από τη Σκόπελο, ο οποίος μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από πτώση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπήρξαν το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ηλικιωμένος παραβίασε σήμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιχειρώντας να βγει στην οδό Λαρίσης, με αποτέλεσμα ο 17χρονος με το δίκυκλό του να πέσει με σφοδρότητα στο Ι.Χ. του ηλικιωμένου. Ο άτυχος 17χρονος, όπως προαναφέρθηκε, μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς σφυγμό αλλά οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να επανέλθει η καρδιακή του λειτουργία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, αποφασίστηκε από τους γιατρούς να διασωληνωθεί. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει τον άτυχο νεαρό στη ζωή, αλλά μετά από μια περίπου ώρα ο 17χρονος εξέπνευσε. Στο Νοσοκομείο έσπευσαν οι γονείς και συγγενείς του και στο άκουσμα του θανάτου του εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές. Για τα αίτια του δυστυχήματος προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος από τη Σκόπελο

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε χθες το βράδυ από το νησί της Σκοπέλου με το πλωτό σκάφος «Ευαγγελίστρια» ένας 40χρος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση. Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα σε περιοχή έξω από τη Χώρα Σκοπέλου και αρχικά ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασής του και αποφάσισαν να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου. Για τη μεταφορά του λόγω του ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο πλοίου ή ιπτάμενου δελφινιού από τη Σκόπελο για το Βόλο εκείνη την ώρα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί με το ιδιωτικό πλωτό σκάφος «Ευαγγελίστρια». Τον 40χρονο συνόδευε γιατρός του Κ.Υ. Σκοπέλου και παραλήφθηκε γύρω στις 10 χθες το βράδυ από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Αχιλλοπούλειο», όπου και νοσηλεύεται  σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το