Τοπικά

Νέα απόπειρα απόδρασης από τρεις ανήλικους

Δεν είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από το Ίδρυμα Αγωγής τρεις ανήλικοι τρόφιμοι, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν χθες το μεσημέρι, καθώς εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς. Οι τρεις ανήλικοι, άργησαν να επιστρέψουν από το σχολείο στο Ίδρυμα, έγινε αντιληπτή η απουσία τους και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις ανήλικους σε δρόμους της Νέας Ιωνίας, σε μικρή απόσταση από το Ίδρυμα και τους οδήγησαν πίσω.

Η νέα απόπειρα διαφυγής είναι μία από τις πολλές που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες. Πριν από μερικές ημέρες άλλοι δύο ανήλικοι τρόφιμοι αποπειράθηκαν να διαφύγουν, αλλά και πάλι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Άλλοι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν πρόσφατα σε κατάστημα μίνι μάρκετ στη Λάρισα να αφαιρούν πράγματα. Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκαν στο Ίδρυμα.

Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις που οι ανήλικοι δραπέτες δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ενός 17χρονου, ο οποίος κατηγορούταν για τη δολοφονία 30χρονου στη Λάρισα και δραπέτευσε λίγες ημέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο Πάτρας.

Επίσης ένας άλλος ανήλικος, κατηγορούμενος για δολοφονία στην Κρήτη, προσπάθησε να αποδράσει, αλλά εντοπίστηκε.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το