Photo Gallery, Αθλητισμός

Μεγάλη κινητοποίηση για τον αγώνα με Παναθηναϊκό

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Β. ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ματς της Κυριακής

 

 

 

 

Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου. Μεγάλη, επίσης, είναι και η κινητοποίηση των φιλάθλων, οι οποίοι σπεύδουν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια», προκειμένου να βρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, ενισχύοντας με τις εκδηλώσεις τους την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Υπολογίζεται, πως στο σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, οι φίλαθλοι της Μαγνησίας θα γεμίσουν το Στάδιο και θα αποτελέσουν το δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η ζήτηση αυξάνεται.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα στην ιστορία του, καθώς σε περίπτωση νίκης επί των «πρασίνων» θα πάρει το εισιτήριο της συμμετοχής για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να συνεχιστούν και πέρα από την Κυριακή (αν η ομάδα αγωνιστεί στα πλέι οφ) και αυτό θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα, ωστόσο, ενδέχεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρωθεί η χρονιά για τους «ερυθρόλευκους».

Είτε στη μία, είτε στην άλλη περίπτωση η φετινή πορεία του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται εξαιρετική, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Για το λόγο αυτό οι Βολιώτες φίλαθλοι οφείλουν να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την πολύ καλή τους παρουσία, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο αγώνας θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Αγωνία για Ρόκα

Ο τραυματισμός του Μανουέλ Ρόκα στην προπόνηση της Πέμπτης προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει χτυπήσει στον καρπό του αριστερού του χεριού (ράγισμα) και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Δεν προπονήθηκε χθες – αν και οι πόνοι έχουν υποχωρήσει αισθητά – και σήμερα θα επιδιώξει να γυμναστεί. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα, δίνοντας το «παρών» στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής. Η συμμετοχή του, πάντως, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Σε διαφορετική περίπτωση ο νεαρός Ηλίας Μαρούλης θα κληθεί να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, καθώς ως γνωστόν, ο Έλντιν Γιακούποβιτς είναι τιμωρημένος. Η πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Ελβετό τερματοφύλακα με μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που είδε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό ματς και οι τιμωρημένοι Γιάννης Ζαραδούκας και Χαλίφα Σανκαρέ, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Βιθέντε Μόνχε. Ο Λέαντρο Άλβαρεζ γυμνάστηκε και χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ωστόσο, δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος (η αποχή του από τις προπονήσεις τον έχουν φέρει πίσω αγωνιστικά). Ο Αργεντινός μέσος να συμπεριληφθεί στην αποστολή και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι, ως αλλαγή, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Ζόλταν Σέλεζι και Πέτερ Ντολεζάι, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

 

Ξεκαθαρίζει και

το διοικητικό τοπίο

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, από σήμερα μέχρι την Κυριακή, πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Σήμερα 15 Απριλίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για τον Αχιλλέα Μπέο, ως προς τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ. Επίσης, την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί, όπως προαναφέραμε, η συμμετοχή ή όχι των «ερυθρολεύκων» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα τόνισε πρόσφατα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, εάν δεν προχωρήσουν οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να αναλάβουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και δεν υπογραφεί κάποιο προσύμφωνο μέχρι και σήμερα, τότε από τις 20 του μηνός (και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό), ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με τον Αχιλλέα Μπέο να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και την παρούσα διοίκηση να συνεχίζει το έργο της.

Επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάνει γνωστό, αν έχουν προχωρήσει ή όχι οι συζητήσεις του Αχιλλέα Μπέου με τους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσουν την ΠΑΕ, όπως ο ίδιος έχει τονίσει. Το πιθανότερο είναι, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ να τοποθετηθεί επί του θέματος την ερχόμενη εβδομάδα, από τη στιγμή που αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου  Μάκης Κατσαβάκης θα παραθέσει σήμερα, Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, συνέντευξη Τύπου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην αίθουσα «Iolkos», στο ξενοδοχείο «Valis», στην Αγριά Βόλου.

 

Ο Μάνταλος «σφυρίζει
Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟ

Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Πέτρος Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας) και Μιχάλης Καρσιώτης (ΕΠΣ Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Παπάς (ΕΠΣ Αθηνών).

Ανακοίνωση

της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: «Σχετικά με κυριακάτικη τηλεοπτική αθλητική εκπομπή τοπικού καναλιού, η οποία περιέργως έχει εξελιχθεί σε καθαρά οπαδική εκπομπή,  συγκεκριμένων μάλιστα χρωματικών προτιμήσεων και η οποία σε καμία περίπτωση δεν τιμά την πόλη του Βόλου και πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό Βόλου και τους φιλάθλους του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλη τη φίλαθλη οικογένεια της ομάδας μας να απέχει από την παρακολούθηση της συγκεκριμένης εκπομπής χαμηλού επιπέδου και το σπουδαιότερο οι φίλαθλοι να μην κάνουν καμία τηλεφωνική παρέμβαση και να μην αποστέλλουν κανένα sms.

Με τον τρόπο αυτό θα δείξουν όλοι μαζί την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη εκπομπή και ίσως επιτέλους οι ιθύνοντες του καναλιού να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη στη Θεσσαλία και πρέπει να τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης».

 

Ανακοίνωση των

Austrian Boys

Με ανακοίνωσή του το Austrian Boys Club τονίζει τα εξής:

«Μετά τη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, καλούμε τα μέλη των Austrian Boys την Κυριακή να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του συνδέσμου.

Η μετακίνηση μας προς το Πανθεσσαλικό θα γίνει από τα γραφεία του συνδέσμου μηχανοκίνητα. Παρακαλούμε τα μέλη μας να σεβαστούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας, αλλά και των επικεφαλής του Club.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και όλοι μαζί να γιορτάσουμε την πρόκρισή μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια και στο τέλος του αγώνα να γιορτάσουμε στην παραλία του Βόλου».

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το