Photo Gallery, Τοπικά

Μαγνησία: Οι λίστες ΛΑΟΣ, Δημιουργίας Ξανά και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει των εκλογών έδωσε στη δημοσιότητα ο ΛΑΟΣ. Μετά την τοποθέτηση του Κ. Πλεύρη ως επικεφαλής του Επικρατείας, ο Γιώργος Κύρτσος τέθηκε επικεφαλής στην Α’ Αθηνών.

Στο Νομό Μαγνησίας το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΒΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΨΑΧΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΕΛΛΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ-ΛΑΝΤΚΥ ΑΘΗΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΖΕΜΠΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

Στην εκλογική περιφέρεια Λαρίσης οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο είναι:

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ-ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΟΥΛΤΣΙΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΑΝΤΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΡΕΣΤΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΑΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ, ΠΕΡΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στην εκλογική περιφέρεια Καρδίτσης οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο είναι: ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΟΥΤΡΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΡΑΠΤΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΧΑΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΚΙΚΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΟΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ

Τέλος στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο είναι: ΤΣΙΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ, ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΑΓΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΟΥΤΗΛΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ, ΤΣΙΑΠΗ (ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ) ΕΛΕΝΗ (ΛΕΛΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ του ΣΑΒΒΑ

 

Το ψηφοδέλτιο της Δημιουργίας Ξανά

Η Δημιουργία, Ξανά!, στην οποία συμμετέχουν τα κόμματα Δημιουργία, Ξανά!,  Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη σύνθεση των ψηφοδελτίων της.

Οι επικεφαλής του συνασπισμού Θάνος Τζήμερος και Στέφανος Μάνος θα είναι υποψήφιοι στην Α’ Θεσσαλονίκης και στην Α’ Αθηνών αντίστοιχα.

Στο Νομό Μαγνησίας υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Αποστολίδου-Ανθή Αναστασία (Τέση), Γεωργούδης Διανέλος, Θεοδωρακάκης Παράσχος, Χαϊδούλη-Αποστολοπούλου Ελένη, Παπαδήμος Σταμάτης.

Στο Νομό Λαρίσης υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Καραβάνας Γεώργιος, Γεωργιάδης Θωμάς, Κωστόπουλος Κυριάκος, Τριπολίτη Μαρία, Βαρουχάκης Βασίλειος, Ζαρμπή Δάφνη, Κιτσοπούλου Χριστίνα.

Στο Νομό Καρδίτσας υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Παγώνη Καλομοίρα, Κονδύλη Αικατερίνη, Θεοδωράτου Χριστίνα, Λυμπουρίδου Ευανθία.

Στο Νομό Τρικάλων υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Τσίτσουλας Γεώργιος, Κοκκίνου Χρηστίνα (Χριστίνα), Μάντζαρης Στέφανος.

 

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία

Πολιτικά διευρυμένη είναι η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου.

Ενδεικτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται η συμμετοχή της Κομμουνιστικής Οργάνωσης «Ανασύνταξη», της Ελπίδας Αλεβίζου από το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» στην Α’ Αθήνας και των Πέτρου Παπανικολάου και Γιώργου Βασσάλου στη Β’ Αθήνας.

Στο Νομό Μαγνησίας υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Ντούρος Ευστάθιος, άνεργος γεωπόνος, Παυλίδης Αλέξης, βιομηχανικός εργάτης, Σκούφογλου Νικόλαος, φοιτητής, Σπυράκου Βασιλεία, σερβιτόρα, Χουλιάρα Μαγδαληνή-Ιωάννα, φοιτήτρια.

Το ψηφοδέλτιο της 6ης Μαΐου απαρτιζόταν από τους:

Κανελλή Δημήτριο, μηχανικός αυτοαπασχολούμενος, μέλος της πανελλαδικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Νίτη Νικόλαο, οικοδόμος, μέλος του κινήματος αντίστασης στις γειτονιές, μέλος του συνδικάτου οικοδόμων.

Ντούρο Ευστάθιο, άνεργος γεωπόνος, πρώην μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων φοιτητικών συλλόγων.

Παυλίδη Αλέξη, βιομηχανικός εργάτης στη ΜΕΤΚΑ, μέλος του συνδικάτου μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας».

Σκούφογλου Νικόλαο: Φοιτητής, μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Ιατρικής Αθήνας.

Χονδρογιάννη Σταμάτιο, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Χουλιάρα Μαγδαληνή-Ιωάννα, φοιτήτρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το