Τοπικά

Μάχη για δύο στη ΝΟΔΕ της ΝΔ Μαγνησίας

Σ3-ΣΗΜΑ ΝΔ

Δύο έμπειρα στελέχη της τοπικής ΝΔ που έχουν θητεύσει σε πολλές θέσεις του κομματικού μηχανισμού, θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Χθες στις 8 το βράδυ έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Κυριακής και υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΟΔΕ θα είναι τελικά οι κ.κ. Γ. Κίτσιος και Δ. Νταόπουλος.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 από τις 10:00 έως τις 19:00, από την βουλευτή Μαγνησίας του κόμματος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τον πρόεδρο της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ., τους προέδρους και τα μέλη των εκλεγμένων ΔΗΜ.Τ.Ε., τα εκλεγμένα μέλη των τριμελών συμβουλίων των Τοπικών Γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Γ. Κίτσιος είναι 61 χρόνων, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ. Υπήρξε επί σειρά ετών γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου, πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Μαγνησίας, δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φερών, ενώ σήμερα είναι περιφερειακός σύμβουλος.

Ο κ. Δ. Νταόπουλος είναι 45 χρόνων, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και έχει διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, μέλος και γραμματέας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας επί σειρά ετών.

Μετά την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ Θεσσαλίας της ΝΔ, αναμένεται να συγκληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο του κόμματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το