Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Καταγγέλλει σχέδιο δολοφονίας του ο διοικητής του Νοσοκομείου

Ο κ. Ζαχαρόπουλος κατήγγειλε σχέδιο δολοφονίας του στην Εισαγγελία Βόλου

 

Σχέδιο δολοφονίας του κατήγγειλε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Αριστείδης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος έχει κάνει ήδη αναφορά στην Εισαγγελία, ενώ τόνισε πως έχει ταυτοποιηθεί και ένα άτομο που φέρεται ως δράστης και ο οποίος δεν εργάζεται στο Νοσοκομείο.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει πλέον το θέμα της παραμονής του διοικητή στο «Αχιλλοπούλειο». Ο ίδιος, αφού ρωτήθηκε αναφορικά και με την προχθεσινή απάντηση του υπουργού σε ερώτηση της βουλευτού κ. Χρυσοβελώνη, ότι θα απομακρυνθεί άμεσα από το Νοσοκομείο, υπογράμμισε πως «τους τελευταίους μήνες παίζει η υπόθεση του διοικητικού μου αποκεφαλισμού, πριν ακόμη προκύψουν οι εκλογές. Με δόλιες ανώνυμες καταγγελίες είχε στηθεί ένας άλλος μηχανισμός για να βρεθεί ένα τρόπος δικαστικής, διοικητικής αποπομπής, ενώ υπάρχει και το ζήτημα της φυσικής μου εξόντωσης. Ψάχνανε υποτιθέμενα σκάνδαλα, ενώ οι ανώνυμες καταγγελίες διεκόπησαν το Μάρτιο του 2012, γιατί βγήκε μια νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία οι δικαστές θα πρέπει να είναι φειδωλοί στην εξέταση ανώνυμων καταγγελιών».

Ο ίδιος διευκρινίζοντας τι εννοεί περί φυσικής του εξόντωσης υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα σχέδιο δολοφονίας του. Έχω ήδη πάει στην Εισαγγελία, υπάρχουν ντοκουμέντα, ενώ το άτομο που φέρεται ως επίδοξος δράστης έχει ταυτοποιηθεί. Δεν δρα εντός του Νοσοκομείου».

Ερωτηθείς, γιατί συνεχίζει και παραμένει σε μια τέτοια θέση, απάντησε πως έχει να κάνει με το αξιακό του σύστημα.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος πρόσθεσε πως η γενικότερη φημολογία περί αντικατάστασής του δεν επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία του Νοσοκομείου, γιατί τα αποτελέσματα του ιδρύματος είναι δουλειά εκείνων των εργαζομένων που ανέλαβαν ρόλους, ευθύνες και λειτουργούν με συνέπεια και εντιμότητα προσπαθώντας να στήσουν την οικονομική κατάσταση. Αν κάτι με χαροποιεί, είναι πως όποτε και αν λήξει η θητεία μου, ελπίζω ότι θα έχουμε κτίσει μια γενιά στελεχών που θα πάρουν πάνω τους τις τύχες του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο λειτουργεί άψογα και όλα τα άλλα είναι η επίφαση μιας μαύρης προπαγάνδας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το