Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old)

Κανονικά από αύριο τα επιδόματα Πρόνοιας στους δικαιούχους

Από αύριο Πέμπτη 5 Απριλίου και έως την Μεγάλη Πέμπτη, θα καταβάλλονται κανονικά  στους δικαιούχους τα προνοιακά επιδόματα.

Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ. Παντσάς, «η καταβολή των επιδομάτων αυτών προσφέρει σημαντική ανακούφιση σε συνανθρώπους μας, δεδομένου ότι, εκτός από την δυνατότητα να περάσουν ανθρώπινα το Πάσχα, τους βοηθάει να αντιμετωπίσουν και κάποια χρόνια προβλήματα στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που, για ορισμένους, είναι ζωτικής σημασίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, επειδή κάθε δίμηνο αναπτύσσεται η γνωστή παραφιλολογία για ολιγωρία και καθυστερήσεις, θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι όποιες καθυστερήσεις για την καταβολή, εξαρτώνται αποκλειστικά από την ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων, τα οποία υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ ανά δίμηνο, στους ειδικούς κωδικούς του Δήμου Βόλου, εκ μέρους του Υπουργείου. Είναι επίσης προβλεπόμενη από το Νόμο, η ανά δίμηνο, επανάληψη της γραφειοκρατικής διαδικαστικής έγκρισης της εκταμίευσης, από την οικονομική επιτροπή, τον επίτροπο και την ταμειακή υπηρεσία, πριν να φτάσει η εντολή στο Ταχυδρομείο, το οποίο και είναι υπεύθυνο για την καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το