Αθλητισμός

Καμπάνια για τα διαρκείας ξεκίνησε η ΠΑΕ Νίκη

Σ24 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Με το σύνθημα «Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας» η ΠΑΕ Νίκη άρχισε καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου. Οι τιμές είναι ίδιες με πέρσι και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που του απευθύνουν ώστε να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια. Φάκελο στην ΕΠΟ κατέθεσε η διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ με την πεποίθηση ότι θα εγκριθεί σίγουρα.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης ήταν εντυπωσιακή. Οι φίλαθλοί της δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα και με το μαζικό «παρών» που έδωσαν έδειξαν ότι για μια ακόμη φορά θα βρίσκονται στο πλευρό της.

Ο Ανδρέας Πάτσης πρόσφατα είπε: «Η ΠΑΕ ανήκει στον Πάτση, αλλά η ομάδα ανήκει στον κόσμο της». Μ’ αυτή τη φράση φανέρωσε το πόσο πολύ πιστεύει στη στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι άλλωστε αποτελούν τον «αιμοδότη» της βολιώτικης ομάδας σε μια εποχή όπου τα έσοδα μειώνονται από παντού.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ξεκίνησε μια δυναμική καμπάνια. Η εταιρεία μάρκετινγκ που συνεργάζεται φέτος με τους «κυανόλευκους» έχει δημιουργήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, με σκοπό να προσελκύσει ολοένα και περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Νίκη έχει σαν σύνθημα το «Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας» καλώντας τους οπαδούς στο Πανθεσσαλικό για να κάνουν το κάθε εντός έδρας ματς γιορτή για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα για το σκοπό αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα διαφημιστικό σποτ, ενώ και η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επισημαίνει ότι περιμένουν εκπλήξεις όσους σπεύσουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αναμετρήσεων της Νίκης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κείμενο της ανακοίνωσης επισημαίνει τα κάτωθι:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 ξεκίνησε. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενημερώνει πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, στους πέντες πρώτους φιλάθλους (από κάθε κατηγορία, π.χ Gold, Silver, Οικογενειακά κτλ), που θα σπεύσουν να γίνουν κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Προμηθευτείτε λοιπόν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας με όλα τα προνόμια και τις εκπλήξεις που αυτά προσφέρουν. Λάβετε τη δική σας θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Γίνετε και εσείς κομμάτι της ιστορίας με εισιτήριο διαρκείας».

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες. Οι παροχές θα δίνονται ανάλογα με την κατηγορία του μπλοκ. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ερυώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Ενημερωθείτε για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας από την παρουσίαση στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η διαδικασία έκδοσης των μαθητικών καρτών διαρκείας».

 

Φάκελο στην ΕΠΟ

κατέθεσε η ΠΑΕ

Φάκελο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέθεσε η ΠΑΕ Νίκη. Όπως είναι γνωστό από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν φάκελο τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν φάκελο πρώτα στην ΕΠΟ και περιμένουν το πόρισμά της. Πάντως οι διοικούντες εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο φάκελος είναι πλήρεις και ότι θα πάρουν σίγουρα την έγκριση της ομοσπονδίας για να συμμετάσχουν κανονικά στο καινούργιο πρωτάθλημα της Football League.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το