Χωρίς κατηγορία

Θρήνος για τον θάνατο 31χρονου βολιώτη σε τροχαίο

Ο άτυχος Σπύρος Παναγούλιας εργάζονταν και διέμενε στην Αθήνα
Ο άτυχος Σπύρος Παναγούλιας εργάζονταν και διέμενε στην Αθήνα

Θρήνο και βαρύ πένθος προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος, σε τροχαίο δυστύχημα, ενός 31χρονου, στην οικογένειά του. Οι γονείς, ο αδελφός του, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν χθες το απόγευμα. Ο άτυχος Σπύρος Παναγούλιας, σκοτώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα, στην Αθήνα.

Εχασε την ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλη μηχανή.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και αποδείχθηκε μοιραία για τον νεαρό βολιώτη.

Από την νεκροψία, που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Νοσοκομείου στον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το κτύπημα στο κεφάλι από την πτώση στο έδαφος ήταν μοιραίο…

Όπως έγινε γνωστό ο Σπύρος Παναγούλιας ζούσε και εργάζονταν στην Αθήνα. Ήταν υπάλληλος εταιρίας εδώ και αρκετά χρόνια. Οδηγούσε μοτοσικλέτα για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα. Δυστυχώς όμως, έπεσε θύμα της μοτοσικλέτας…

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον πρόωρο και άδικο θάνατό του.

Η σορός του μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο του Πειραιά στο Βόλου, όπου χθες το πρωί τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου.

Ο Σπύρος ήταν ανύπαντρος. Ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και όποιος τον γνώριζε τον συμπαθούσε αμέσως. Συχνά επισκέπτονταν τους γονείς του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, οι οποίοι διαμένουν στο Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το