Photo Gallery, Αθλητισμός

Η προσοχή στην Κρανούλα για τη Νίκη

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της Νίκης στρέφεται στο καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας. Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται το «διπλό» για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ και προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι συνεχίζονται οι επαφές του Ανδρέα Πάτση με τους μετόχους για τον αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ενώ ο συνεργάτης του Πέτρος Τσιτσιμπής μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές και τους είπε ότι την Παρασκευή θα γίνουν πληρωμές.  

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Νίκης. Ο κ. Γιώργος Βαλαχής, εκπροσωπώντας και τον κ. Χρόνη, δήλωσε ανοιχτά την Τρίτη ότι οι μετοχές τους παραχωρούνται στον ενδιαφερόμενο επενδυτή κ. Ανδρέα Πάτση. Το ποσοστό τους είναι 28% και βέβαια μένει να υπάρξει ανάλογη στάση από τον κ. Γιδόπουλο και άλλους μετόχους προκειμένου να συμπληρωθεί το απαιτούμενο 51% και ο κ. Πάτσης να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Φυσικά οι διεργασίες συνεχίζονται και το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως, μέχρι τότε ο κ. Πάτσης «τρέχει» τα ζητήματα της ομάδας. Μάλιστα χθες ήταν στην προπόνηση ο στενός συνεργάτης του, ο κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, που ως γνωστόν έχει αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ. Ο τελευταίος μίλησε στους παίκτες και τους υποσχέθηκε ότι την Παρασκευή θα γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από κει και πέρα το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στο ματς της Κυριακής στην Κρανούλα με την τοπική Δόξα. Η Νίκη απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στη 2η θέση του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο προηγούμενο παιχνίδι, όταν και ισοφαρίστηκε στο 89’ από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Όμως η ατυχία αυτή φαίνεται πως έχει πεισμώσει τους πάντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο που είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το χαμένο έδαφος με μία εκτός έδρας επιτυχία. Παράλληλα θα είναι μία ευκαιρία γι’ αυτούς να πάρουν τη ρεβάνς από τη Δόξα, που τους «έκοψε» δύο βαθμούς μέσα στο «Παντελής Μαγουλάς» στο αντίστοιχο ματς του α’ γύρου.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, τόσο για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, όσο και για εκείνες που παλεύουν για την παραμονή τους. Έτσι, σε κάθε παιχνίδι αναμένεται μάχη για την τελική επικράτηση και το ίδιο λογικά θα συμβεί και στην Κρανούλα.

Η Δόξα αναμένεται να παίξει δυνατά για να κοντράρει μία σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, όπως είναι η Νίκη και γι’ αυτό οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο» και να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι για μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Στις 13 Μαΐου με Αγ. Παρασκευή

στο μπάσκετ

Αλλαγή ημερομηνίας, όπως αναμενόταν, είχαμε στο ντέρμπι Νίκης-Αγίας Παρασκευής για τη Β’ Εθνική μπάσκετ. Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, αλλά λόγω των εκλογών, η 29η αγωνιστική μετατέθηκε για μία εβδομάδα. Επομένως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/5 στο κλειστό Ν. Ιωνίας.

Φυσικά στη σκέψη όλων στο τμήμα βρίσκεται ο αγώνας αυτής της Κυριακής με τον Φιλαθλητικό που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ζωγράφου. Η αποστολή των «κυανολεύκων» θα είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα που ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Ήττα για το γυναικείο βόλεϊ

Με άδικη ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Οι «κυανόλευκες» δεν αντιμετώπισαν μόνο την πολύ καλή γηπεδούχο ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας, αλλά και τους δύο ντόπιους ρέφερι που σε όλα τα καθοριστικά σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο 3ο σετ, όπου η Νίκη μπήκε πολύ και προσπάθησε να κάνει το 1-2 στα σετ, στήριξαν απροκάλυπτα την ομάδα της Καρδίτσας αποτελώντας κυριολεκτικά την έβδομη παίκτριά της.
Διαιτητές: Βλάχος Όμηρος, Σακελλαρίου Ευάγγελος.
Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-20, 25-19.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ασημακόπουλος): Φώτα, Νικολουδάκη, Καμπουρογιάννη, Ρακοβίτη, Κακλητζιώτη Μπουτίνα, Κρομμύδα, Καρακαξά, Μπρούτσου,Ρόζη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης): Παππά, Αφέντου, Κολοβού, Καπούλα, Γιαγκουνίδου, Βλαχάκη, Μπουμπούκη, Τριπύλα, Παντέκη, Κύρκου, Σύρου.
Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Φθία Λαμίας 18-2 17
2. Σ.Π.Α. Καρδίτσας 12-9 11
3. Νίκη 11-13 8
4. Α.Σ. Αργώ 1-18 0
Στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος πέρασαν οι Φθία και ΣΠΑ Καρδίτσας, μαζί με τους Γ.Σ. Λαμίας και Ασκληπιό Τρικάλων, ενώ η Νίκη με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα διατηρήθηκαν στην κατηγορία. Σε αγώνες πλέι άουτ θα διεκδικήσουν την παραμονή τους ο Α.Σ. Αργώ Βόλου και ο Α.Ο. Σουφλαρίων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το