Αθλητισμός

Η Νίκη Βόλου διέλυσε την Ζάκυνθο με 5-0

81e8cd8400ad845ba4312225bcc6b820_L

Τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ζάκυνθο, επιβεβαίωσε η Νίκη Βόλου.

Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν 5-0 των νησιωτών και μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τος άγριες διαθέσεις τους και μόλις στο 2′ άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόπουλο. Στο 9′ ο Ανιέτε έκανε το 2-0 και κάπου εκεί όλα έδειχναν πως η Νίκη θα πάρει τη νίκη. Η Ζάκυνθος όμως δεν το έβαλε κάτω. Ο Οικονόμου στο 4′ και ο Πετράκος στο 31′ σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι του Αποστολίδη αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ιονίου κατέρρευσε. Η Νίκη σε λιγότερο από είκοσι λεπτά πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Γκότοβο (66′), Τζιώρα (75′) και Τσίτα (84′) και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Μπακάλης, Αναστασόπουλος (63′ Σεϊμάν), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (77′ Τσίτας), Γιέσιτς (73′ Χαρτσιάς).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οντο, Τσερκετάνι, Νομικός (17′ λ.τ. Μπίρης), Φωτιάς, Νικολόπουλος (44′ Κυριακίδης), Οικονόμου, Γιώρης, Πετράκος, Τορεζάνι, Οττα, Σολφερίνο (60′ Κουνσόλο).

Τζαναβάρας: «Άξιοι νικητές»

Το εμφατικό 5-0 επί της Ζακύνθου σκόρπισε ενθουσιασμό στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τονίζοντας πως:

«Είχαμε γρήγορο ρυθμό και μας βοήθησε το γεγονός πως κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα δύο γκολ. Η Ζάκυνθος είναι μια μαχητική ομάδα Πάλεψε μέχρι το τέλος. Είμαστε άξιοι νικητές. Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα πως θα είμαστε πολύ σοβαροί στη συνέχεια. Το μυαλό μας είναι πλέον στο ματς με την Καβάλα. Λίγες κουβέντες, πολύ δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη βοήθειά του».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το