Τοπικά

Επτά νέες συλλήψεις για παρεμπόριο στη Μαγνησία

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου σε τουριστικές περιοχές της Μαγνησίας, κυρίως τις παραλίες, το Πήλιο και τα νησιά. Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στα παράλια του νομού (Αλυκές, Άναυρος, παραλία Αλμυρού, Αμαλιάπολη, Αγ. Ιωάννης, Νηές), στο Πήλιο (Τσαγκαράδα, Ζαγορά) και στα νησιά Σκιάθο και Σκόπελο.

Στην επιχείρηση που διήρκησε από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, συμμετείχαν αστυνομικοί από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου, το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Εμπορίου Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν επτά αλλοδαποί μικροπωλητές, από τους οποίους τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, δύο υπήκοοι Νιγηρίας, ένας υπήκοος Πακιστάν και ένας υπήκοος Κίνας, καθώς επίσης και ένας ημεδαπός.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν συνολικά 1.152 αντικείμενα παραεμπορίου που βρέθηκαν στην κατοχή τους, όπως ρολόγια, καπέλα, βραχιόλια, γυαλιά, τσάντες, φακοί, υποδήματα κ.λπ.

Σε βάρος των οκτώ προσαχθέντων βεβαιώθηκαν ισάριθμες διοικητικές παραβάσεις, για στέρηση άδειας μικροπωλητή.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας παρόμοιες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν στις ανωτέρω περιοχές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το