Τοπικά

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του επεισοδίου στις Μηλιές

00KARABINA

Εντοπίστηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, μετά από εκτεταμένες έρευνες, των δύο αντρών, που το απόγευμα του Σαββάτου, στις Μηλιές, πυροβολώντας άσκοπα τραυμάτισαν 69χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Γερμανίας, και στη συνέχεια απείλησαν και εξύβρισαν δύο περιοίκους που τους ζήτησαν εξηγήσεις για την ενέργειά τους,.

Πρόκειται για δύο Ελληνες, ηλικίας 54 και 40 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράβασης του νόμου «περί όπλων», της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της εξύβρισης και της απειλής, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο, οι δύοδράστες, κατά τη διάρκεια γλεντιού σε τροχόσπιτο εντός μη περιφραγμένου αγροκτήματος  και πιθανόν ευρισκόμενοι σε κατάσταση μέθης, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο. Αποτέλεσμα του πυροβολισμού ήταν ο εξοστρακισμός της σφαίρας σε οικιακό φωτιστικό και ο  ελαφρύς τραυματισμός από τα θραύσματα 69χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γερμανίας.

Ο υπήκοος Γερμανίας μετέβη αυτοβούλως στο νοσοκομείο, από όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Στη συνέχεια, απείλησαν και εξύβρισαν δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 41 και 67 ετών, οι οποίοι τους ζήτησαν εξηγήσεις για την ενέργειά τους και εξαφανίστηκαν, με΄χρι που εντοπίστηκαν σήμερα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το