Αθλητισμός

Ενίσχυση με Μελίσση και Πόνσε για τον Ολυμπιακό Βόλου

ΜΕΛΙΣΣΗΣ ΠΟΝΣΕ

Τα ερυθρόλευκα θα φορά τη νέα σεζόν ο Χρήστος Μελίσσης! Ο έμπειρος αμυντικός, που παίζει στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα πλάγια, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου κι αποτελεί σημαντική ενίσχυση στα μετόπισεθν για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.

Είναι 31 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανθρακικού. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2000 στη Νάουσα και μεταγράφηκε το 2001 στον Πανσερραϊκό. Τον Ιανουάριο του 2005 έκανε το πρώτο άλμα στην καριέρα όταν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2008 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Εκεί είχε ελάχιστες συμμετοχές και την σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν 2010-11 δανεικός στην πορτογαλική Μαρίτιμο.

Το 2012 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1 ετους με τον Πανθρακικό, που έληξε και δεν ανανεώθηκε. Την τελευταία τριετία έχει παίξει σε πολύ λίγα παιχνίδια συνολικά. Ο Μελίσης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας. Μετρά 2 συμμετοχές και το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο του 2008 σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Τσεχία στην Κύπρο.

Μελίσσης: «Ευχαριστώ διοίκηση και προπονητή που πίστεψαν σε εμένα»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού Χρήστου Μελίσση ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακό Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους διοικούντες την ομάδα όσο και τον προπονητή κ. Βαζάκα που πίστεψαν σε εμένα και να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τους ανταμείψω για την εμπιστοσύνη τους. Ο στόχος μας τη φετινή περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα τον πετύχουμε».

Πόνσε: «Σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου»

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπέγραψε ο 29χρονος Αργεντινός μέσος Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, όπως ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως.

Ο Πόνσε, με δύο σεζόν 2008-09 και 2010-11 στον Πανθρακικό και μία στη Λάρισα το 2012-13, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

«Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, διότι ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιτύχουμε και θα κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το