Τοπικά

Δημ. Συμμαχία: Να φέρουμε το καινούργιο

Παρουσία του βουλευτή Γ. Κοντογιάννη η κοπή πίτας του κόμματος στο Βόλο

Στο forum πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της πίτας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού Μαγνησίας, με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη.

Ρεπορτάζ:

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία υποστηρικτών του νέου εγχειρήματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Παρόντες από την γραμματεία οργανωτικού του κινήματος ήταν επίσης ο υπεύθυνος της νεολαίας  κ. Βασίλης Τσιατσιάμης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Λευτέρης Ιορδανόπουλος.

«Πρέπει να βρεθούμε με τα χέρια ενωμένα σε μια κοινή προσπάθεια, να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα, να φέρουμε το «καινούργιο», που το έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτιάξουμε μια καλύτερη πατρίδα για τα παιδιά μας», τόνισε ο κ. Κοντογιάννης. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η κοινωνία αναζητά νέους τρόπους έκφρασης, οι πολίτες είναι κουρασμένοι και αηδιασμένοι. Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά πρωτίστως κοινωνική και πολιτική. Υπάρχει ουσιαστική έλλειψη προτάσεων, που θα μπορέσουν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Τη στιγμή που τα μεγάλα κόμματα αναλώνονται σε μία μάχη μνημονιακών και αντιμνημονιακών, η ΔΗΣΥ επιδιώκει την εθνική συνεννόηση εκφράζοντας την αλλαγή στην κοινωνία».

Στόχος της ΔΗΣΥ είναι να «ανατρέψουμε όλο το σάπιο καθεστώς, που οδήγησε τη χώρα στο σημείο, που βρισκόμαστε σήμερα, αλλά παράλληλα με προτάσεις να ανοίξουμε το δρόμο, που θα φέρει την αναγέννηση στον τόπο μας», κατέληξε ο κ. Κοντογιάννης.

Η εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ στο νομό Μαγνησίας κ. Έλενα Αντωνοπούλου απευθυνόμενη στους «συμμαχητές» δήλωσε πως «εδώ και δύο μήνες, από τότε που ιδρύθηκε η Δημοκρατική Συμμαχία, νέες κατευθύνσεις έχουν γεννηθεί, κατευθύνσεις που αποτελούν επανάσταση για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Το κίνημα έχει όραμα για το πώς θα είναι η Ελλάδα του αύριο, γιατί ο κόσμος έχει βυθιστεί στην απελπισία και γυρίζει την πλάτη σε αυτό που μέχρι σήμερα αντιλαμβανόταν ως πολιτικό σύστημα. Το πολιτικό σύστημα εάν θέλει να ανταποκριθεί στη νέα πραγματικότητα, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία, λογική και πρακτικές».

Ο υπεύθυνος της νεολαίας κ. Βασίλης Τσιατσιάμης, υποστήριξε: «Τις τελευταίες ημέρες ήρθαμε σε επαφή με κόσμο, που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ πρωτύτερα με την πολιτική και βλέποντας κάτι ξεκάθαρο και υγιές, όπως τη Δημοκρατική Συμμαχία, νιώθουν την ανάγκη να έρθουν κοντά μας συνοδοιπόροι στο ταξίδι, ώστε να κάνουμε τη σπίθα που ξέσπασε, φλόγα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το