Τοπικά

Δεκατρείς θέσεις εργασίας στην 7η Εφορεία Αρχαιοτήτων

Νέο «πακέτο» 371 θέσεων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού ενέκρινε το ΑΣΕΠ, την τελευταία εβδομάδα, σε εφορείες αρχαιοτήτων.

Μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί 770, από τις 1.650 θέσεις που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα, σε πολιτιστικούς φορείς και αφορά άνεργους από τις ειδικότητες αρχαιολόγων, φυλάκων, εργατών, καθαριστών και μουσειολόγων. Το νέο προσωπικό θα πιάσει δουλειά για επτά μήνες και συγκεκριμένα το διάστημα από 1/3/2013 έως 1/10/2013, ενώ οι άνεργοι θα λαμβάνουν για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης το ποσό των 25 ευρώ (625 ευρώ μηνιαίως). Οι άνεργοι ηλικίας έως 35 ετών, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία επιλογής, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στη διαδρομή: www.asep.gr. Συμβάσεις – Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ) προκειμένου:

– Να αναζητήσουν τις θέσεις για την κάλυψη των οποίων έχουν τα απαραίτητα προσόντα.

– Να εκτυπώσουν το υπόδειγμα αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής (έντυπο ΑΣΕΠ με κωδικό ΚΟΧ.Π.1.) το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

– Να αναζητήσουν τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής προκειμένου να διασφαλίσουν την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

Στη Μαγνησία οι θέσεις που προκηρύχθηκαν είναι 13:

Κοινωφελές Ίδρυμα «Περσεύς» 7η ΕΒΑ:

ΥΕ Εργατών   4, ΔΕ Φυλάκων           1, ΠΕ Αρχαιολόγων    1.

Επτά θέσεις στις Σποράδες: Κοινωφελές Ίδρυμα «Περσεύς» Αθηναίος 7η ΕΒΑ:

ΥΕ Εργατών   4, ΔΕ Φυλάκων           1, ΠΕ Αρχαιολόγων    2.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το