Photo Gallery, Αθλητισμός

ΓΣΑ-Αναγέννηση, ΑΟΚ-Πύρασος στη Δ’ Εθνική

 

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης ημέρας του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι αναμετρήσεις των ομάδων της Μαγνησίας με τον Γ.Σ. Αλμυρού να φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πύρασο να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟΚ. Οι αγώνες αρχίζουν στις 3 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

ΓΣΑ-Αναγέννηση

Με στόχο τη νίκη προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που κουβαλά και «βαρύ» όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ωστόσο, όλη την εβδομάδα προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Βαγγέλης Σταμουλάκης δήλωσε για τον σημερινό αγώνα στη «Θ»: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι μια και η Αναγέννηση συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Λόγω του ότι ήδη έχουμε κάνει μία ήττα στην έδρα μας οφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προσέξουμε πολύ και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Πρώτα να περιορίσουμε τους επικίνδυνους επιθετικούς των αντιπάλων και φυσικά να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες. Προσωπικά πιστεύω στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου και ευελπιστώ ότι στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών πόντων».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ όσον αφορά την αποστολή, η 18άδα θα επιλεγεί μεταξύ των κάτωθι παικτών: Χαλάτση, Θεοδωρίδη, Δημητριάδη, Πλαβού, Αλ. Παναγιώτου, Ελευθερίου, Κρεβατά, Τσίπι, Κοντοβά, Χάνου, Ι. Παναγιώτου, Βούλγαρη, Γιαννόπουλου, Καράτζαλου, Κατσιώτη, Τσάτσου, Φαράντου, Βαγγελάκου, Κακλιά, Τσόγκα, Κρανά και Μίλτου.

Το σημερινό ματς ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Καραλιόλιος με βοηθούς τους κ.κ. Ρίγκο και Χαραλαμπίδη της ΕΠΣ Γρεβενών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λαρισαίος κ. Νίτσας.

ΑΟΚ-Πύρασος

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Πύρασος που δοκιμάζεται στο στάδιο της Καρδίτσας κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ. Ωστόσο, οι Αγχιαλίτες πιστεύουν ότι μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εφόσον αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Αυτό ουσιαστικά υποστήριξε στη «Θ» και ο τεχνικός τους Λευτέρης Καλογήρου:

«Επιδίωξή μας στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ θα είναι το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση διότι θα είμαστε φιλοξενούμενοι, ενώ οι αντίπαλοί μας είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά διότι προέρχονται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση. Ωστόσο και το δικό μας ηθικό βρίσκεται σε καλά επίπεδα λόγω της νίκης μας επί του Μουζακίου την προηγούμενη αγωνιστική.

Περιμένω, λοιπόν, να γίνει μάχη για την τελική επικράτηση και το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες. Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και να αποφύγουμε περιττά λάθη στο χώρο της άμυνας. Αν το πετύχουμε αυτό τότε οι πιθανότητες να επιστρέψουμε στη βάση μας με βαθμό ή βαθμούς θα είναι κατά πολύ αυξημένες».

Ο κ. Καλογήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, μια και επιστρέφει ο Τσάγγαρης που πλέον δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση.

Ετοιμοπόλεμοι για τον σημερινό αγώνας είναι και οι: Κουτσιρίμπας, Γκιούρκης, Τανάγιας, Αναστασίου, Λ. Γκάγκας, Μπούτλας, Μπασδάνης, Μπαλαμούτης, Κίτσος, Σπ. Γκάγκας, Αναστασίου,  Βητόπουλος, Κόκκας, Κοντοβάς, Κυριάκος, Σπύρου, Ακριβούσης, Ασλάνογλου, Σ. Γκάγκας, Τσάγγαρης, Ράπτης, Διαμάντης, Πετρίδης και Σατελιάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη με συνεργάτες τους συντοπίτες του κ.κ. Παπαδόπουλο και Τζιουβάρα. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Κλειτσάκης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το