Photo Gallery, Τοπικά

Βόλος – Αλόννησος σε 16 περίπου ώρες

Οι 19 επιβάτες του Flygin Cat, οι οποίοι αναχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας από το Βόλο για την Αλόννησο, κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν 16 ώρες μετά στον προορισμό τους. Και τούτο επειδή οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον καπετάνιο να διανυκτερεύσει στο λιμάνι της Σκοπέλου και ν’ αποπλεύσει το πρωί της Τρίτης για την Αλόννησο. Οι επιβάτες και το πλήρωμα του ταχύπλοου διανυκτέρευσαν στη Σκόπελο. Για όσους δεν βιάζονταν ή δεν είχανε κάποια επείγουσα δουλειά ή υποχρέωση, ίσως ένα βράδυ στη Σκόπελο να τους έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και φυσικά να μην σκεφτούν την ταλαιπωρία…

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ένα ταξίδι που διαρκεί σχεδόν 16 ώρες, είναι μία περιπέτεια…

Το ταχύπλοο σκάφος αναχώρησε το μεσημέρι – στις 2.30 – της Δευτέρας από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό την Αλόννησο. Όταν απέπλευσε από το Βόλο, δεν υπήρχε απαγορευτικό αφού η ένταση των ανέμων ήταν 6 έως 7 μποφόρ. Το ταχύπλοο έφτασε στη Σκόπελο, ωστόσο είχε αυξηθεί η ένταση των ανέμων και έτσι το σκάφος αποφασίστηκε να παραμείνει εκεί και να μην αποπλεύσει για την Αλόννησο.

Όπως έγινε γνωστό, από τους 19 επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο, οι 17 διανυκτέρευσαν σε συγγενείς και φίλους στη Σκόπελο, ενώ οι δύο που δεν είχαν συγγενείς σε δωμάτια που πλήρωσε η εταιρία.

Το ταχύπλοο απέπλευσε από το λιμάνι της Σκοπέλου νωρίς το πρωί της Τρίτης, στις 6, με προορισμό την Αλόννησο. Στη συνέχεια, από την Αλόννησο το πλοίο απέπλευσε στις 6.30 το πρωί εκτελώντας στην ουσία το κανονικό δρομολόγιο της ημέρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το