Photo Gallery, Τοπικά

Αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Σέσκλου 42χρονος λόγω χρεών

Στην πλατεία του Σέσκλου προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του 42χρονος

 

Στην πλατεία του Σέσκλου, μέρα-μεσημέρι, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 42χρονος, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του, στην κοιλιά. Τον άνδρα είδε φίλος του, ο οποίος βρισκόταν σε κατάστημα και έσπευσε να τον βοηθήσει. Αμέσως, με το αυτοκίνητο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στο μεταξύ ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Για την ταχύτερη μάλιστα μεταφορά του στο Νοσοκομείο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ – που στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί – άνοιγαν το δρόμο στο αυτοκίνητο. Με σειρήνες και αναμμένους τους φάρους στις μηχανές τους, οι δικυκλιστές προηγούνταν του αυτοκίνητου, ώστε να ελευθερωθεί ο δρόμος από τα άλλα αυτοκίνητα και ο τραυματίας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο το ταχύτερο δυνατόν.

Μόλις ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο όπου οι γιατροί έδωσαν στην κυριολεξία μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μετά την επέμβαση ο 42χρονος μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται. Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι οι γιατροί θεωρούν πως ο άνδρας έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος μετέβη γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι στην πλατεία του Σέσκλου με το φορτηγό αυτοκίνητό του. Στο αυτοκίνητο είχε και την καραμπίνα. Έβγαλε το όπλο από το αυτοκίνητο και πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Η πράξη του, όπως αναφέρθηκε, έδειχναν άνθρωπο σε απόγνωση. Οι δε πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ φέρεται να είχε πολλά χρέη και ασφυκτιούσε. Ο 42χρονος διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή του Σέσκλου και στο Βόλο.

Την ώρα της απόπειρας αυτοκτονίας του, το 42χρονο είδε φίλος του που βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής, κοντά στην πλατεία. Έτρεξε προς το μέρος του, αλλά ο 42χρονος πάτησε την κάνη του όπλου και αυτοπυροβολήθηκε.

Προανάκριση για την απόπειρα αυτοκτονίας διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Διερευνώνται τα αίτια της πράξης του και όπως φαίνεται – από τις πρώτες πληροφορίες – είναι οικονομικά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος, δύο ημέρες πριν είχε ζητήσει από φίλους του «να προσέχουν τη γυναίκα και το παιδί του…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το