Photo Gallery, Τοπικά

Από σήμερα οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων

Μέχρι 27 Ιουλίου έχουν προθεσμία υποβολής αίτησης αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί

 

Ξεκινά σήμερα και έως τις 27 του μήνα η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατάρτιση των ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων, καθώς και των πινάκων διορισμών για το σχολικό έτος 2012- 2013.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν:

Α) Εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού μέχρι 30.06.2010,

Β) εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση  από τον τελευταίο ή και τον προτελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ εκάστου κλάδου,

Γ) εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στο συμπληρωματικό πίνακα με μηδενικά μόρια βάσει της ημεροχρονολογίας κτήσης και του βαθμού πτυχίου τους,

να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολικού έτους 2011-2012.

Όλοι οι υποψήφιοι εγγεγραμμένοι ή μη που υποβάλουν αίτηση – δήλωση με την παρούσα εγκύκλιο υποχρεούνται να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

-Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών,

-φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας,

-οποιοδήποτε πιστοποιητικό έγγραφο που να αναγράφεται ο προσωπικός Αριθμός Φορολογικού Μητρώου.

Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχ. έτος 2011-2012 από τον πίνακα αναπληρωτών ανά κατηγορία προϋπηρεσίας (24μηνο, 40% και 30μηνο), θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά αίτηση κατά την παρούσα διαδικασία.

Οι αιτήσεις για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14, ΤΕ16 και οι εμπειροτέχνες ιδιώτες μουσικοί και για τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) θα υποβληθούν ύστερα από την έκδοση νεότερων εγκυκλίων.

Η αίτηση θα υποβληθεί σε μία μόνο Δ/νση ή Γραφείο Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπ/σης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Στην αίτηση πρόσληψης ωρομισθίου δηλώνεται η προτίμηση για μία ή περισσότερες περιοχές μίας μόνο Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα παραλαμβάνονται από τις 08.30 – 14.00 ως εξής:

1. Κλάδο ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ19-20: 4ος Όροφος

2. Κλάδο ΠΕ02, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40: 5ος Όροφος

3. Κλάδο ΠΕ01, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ13, ΠΕ15, ΠΕ16: 6ος Όροφος

4. Κλάδο ΠΕ12, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18, ΤΕ01, ΔΕ01: 7ος  Όροφος

–  Από 16-07-2012 μέχρι 20-07-2012 οι υποψήφιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από Α – Κ.

– Από 23-07-2012 έως και 27-07-2012 οι υποψήφιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ – Ω.

Η εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στο ισόγειο του κτιρίου της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας στην ιστοσελίδα του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. (www.minedu.gov.gr)> Νέα> Εγκύκλιος Αναπληρωτών-Ωρομισθίων Σχολικού Έτους 2012-2013.

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ανακοινώνεται ότι:

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων: Π.Ε.70-Δασκάλων και Π.Ε.60-Νηπιαγωγοί, να υποβάλουν αίτηση για την ένταξη τους στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2012-2013 καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μόνιμο διορισμό με προϋπηρεσία.

Η Αίτηση-Δήλωση χορηγείται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Μαγνησίας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Γ. Καρτάλη 74 Βόλος, (τηλ: 2421039085, 2421039077, 2421038737) από 16-07-2012 έως 27-07-2012 .

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τους υποψήφιους που εγγράφονται για πρώτη φορά:

-Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.

-Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών όπου να αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και ο βαθμός αυτού και για τίτλους της αλλοδαπής, βεβαίωση ότι είναι ισότιμο και αντίστοιχο με τα απονεμόμενα πτυχία των Παν/μίων της ημεδαπής με απόφαση του αρμόδιου φορέα, ήτοι του ΔΙΚΑΤΣΑ ή του ΔΟΑΤΑΠ ή του Συμβουλίου αναγνώρισης τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπ/σης Σ.Α.Ε.Ι. ή από την Επιτροπή Ισοτιμιών Σχολών Εκπ/σης Διδακτικού Προσωπικού ή του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.).

-Οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών υποβάλουν πρόσφατο πιστοποιητικό Α/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ (διετία). Ελλείψει αυτού ο υποψήφιος μπορεί να καταθέσει πιστοποιητικό από Κρατικό Νοσοκομείο το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι και ένα έτος πριν την υποβολή της αίτησης. Για πιστοποιητικά που έχουν χρόνια ισχύ, αρκεί η προσκόμισή τους ακόμη και αν έχει παρέλθει η διετία.

α) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικ. κατάστασης για τους τρίτεκνους.

β) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικ. κατάστασης για τους πολύτεκνους εξ ιδίας οικογένειας από το Δήμο εγγραφής συνοδευόμενο από Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

Επισήμανση: Τα παραπάνω πιστοποιητικά θα πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου εξαμήνου.

-Οποιοδήποτε πιστοποιητικό έγγραφο στο οποίο καταγράφεται το ΑΦΜ του υποψηφίου.

Δικαιολογητικά για τους ήδη εγγεγραμμένους υποψηφίους:

-Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

-Για τους τίτλους σπουδών, τις ειδικές κατηγορίες και για τους πολύτεκνους ή τρίτεκνους απαιτούνται τα ίδια δικαιολογητικά με αυτά των υποψηφίων που εγγράφονται για πρώτη φορά.

Απονομή πτυχίων στη Γεωπονική

Τελετή απονομής πτυχίων στους απόφοιτους των Τμημάτων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί σήμερα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

α) Ώρα 11.00 π.μ.

– Απόφοιτοι Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

β) Ώρα 12.00 μ.

– Απόφοιτοι Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.

γ) Ώρα 13.00

– Απόφοιτοι Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών.

– Απόφοιτοι Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

-Απόφοιτοι Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

– Απόφοιτοι Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.

Ορκωμοσίες αποφοίτων της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου

Τελετές απονομής πτυχίων στους αποφοίτους της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου και μεθαύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο «Γιάννη Κορδάτου» του Παραλιακού Πανεπιστημιακού Συγκροτήματος στο Βόλο, επί των οδών Αργοναυτών και Φιλελλήνων. Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:

Αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου, ώρα 9 π.μ.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στις Ιστορικές, Αρχαιολογικές και Ανθρωπολογικές Σπουδές» του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγή Διδακτικού Υλικού» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

– Ορκωμοσία αποφοίτων του Π.Μ.Σ.: «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην Πρώτη Παιδική Ηλικία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου, ώρα 11.00 π.μ.

– Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου, ώρα 13:30

– Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.

Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 10:30 π.μ.

– Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η πρώτη ομάδα (ώρα 10:30 π.μ.) θα είναι από Αγγελούση Αλίκη έως και Μέλλιου Αλεξάνδρα.

Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 12:00 μ.

– Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η δεύτερη ομάδα (ώρα 12:00 μ.) θα είναι από Μιχαηλίδου Κυριακή έως και Χουλιαροπούλου Γεωργία.

Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 13:30

– Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το