Αθλητισμός

Αποχωρεί ο Δ. Ιωαννίδης

Μετά το «ναυάγιο» των επαφών του με τους μετόχους της ΠΑΕ Νίκη για τα χρέη


Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης, μετά το «ναυάγιο» των επαφών που είχε με τους μετόχους για την αποπληρωμή των οφειλών. Έτσι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην οριστεί σήμερα το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ναυπακτιακό, αλλά και να μην συνεχίσει η βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα.


Ραγδαίες ήταν χθες οι εξελίξεις στη Νίκη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη να ανακοινώνει την αποχώρησή του. Ο κ. Ιωαννίδης, παρ’ ότι ανήκε στη διοίκηση που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο της οποίας η θητεία έχει λήξει, δέχθηκε να παραμείνει στην ΠΑΕ για να βοηθήσει την κατάσταση.

Το πρόβλημα προέκυψε από την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου να αποχωρήσει από τη Νίκη, αγανακτισμένος από την υβριστική συμπεριφορά μικρής μερίδας οπαδών μετά την ισοπαλία με τον Εορδαϊκό στο «Παντελής Μαγουλάς». Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε, ο κ. Ιωαννίδης προσπαθούσε να πείσει τον μεγαλομέτοχο να αλλάξει την απόφασή του, αλλά αυτός μέχρι τώρα παραμένει ανένδοτος.

Το θέμα με την τακτοποίηση των οφειλών είναι φλέγον και γι’ αυτό ο κ. Ιωαννίδης απευθύνθηκε στους υπόλοιπους μετόχους που κατέχουν σεβαστό ποσοστό. Πιο συγκεκριμένα απευθύνθηκε στους κ.κ. Γιώργο Βαλαχή και Κώστα Χρόνη, αλλά λύση δεν βρέθηκε. Κατόπιν τούτου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα διοικητικά μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Δημήτρης Ιωαννίδης, με τους μετόχους της ομάδας και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Γιδόπουλο, Βαλαχή και μετά από προσπάθεια που έκανε να επικοινωνήσει, αλλά κατέστη αδύνατο, με τον κ. Χρόνη, για το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Νίκη και αναφερόμαστε φυσικά στην καταβολή κάποιων χρημάτων από ρύθμιση οφειλών, δεν προέκυψε κάποια λύση. Έτσι υπάρχει άμεσο πρόβλημα για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2. Υπό αυτές τις συνθήκες δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, που έμεινε και μετά την λήξη της θητείας του για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά δεν μπορεί να εκτίθεται άλλο στα μάτια των φιλάθλων της Νίκης. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για το μέλλον της ιστορικής ομάδας».

Μετά απ’ όλα αυτά το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία προβάλλει εξαιρετικά δυσοίωνο. Κι αυτό γιατί μέχρι σήμερα η ΠΑΕ οφείλει να καταβάλλει 10.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δόση για παλιότερα χρέη. Αν δεν το πράξει, τότε δεν θα οριστεί ο κυριακάτικος αγώνας και η Νίκη θα μηδενιστεί στο ματς με τον Ναυπακτιακό. Εννοείται ότι εφόσον δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση, το βολιώτικο συγκρότημα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί.

Μετά την αποχώρηση του κ. Ιωαννίδη τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, καθώς στο Βόλο δεν υπάρχουν άλλοι παράγοντες να ασχοληθούν με τη Νίκη. Για το λόγο αυτό η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη και οι φίλαθλοι ελπίζουν να βρεθεί λύση -έστω την ύστατη στιγμή- προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να μην αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Εκτός έδρας επιτυχία

της Νίκης στο βόλεϊ

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε η Νίκη για το γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ. Κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή της χρονιάς, κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο κερδίζοντας έπειτα από συγκλονιστικό φινάλε την ισχυρή Φθία με 2-3 σετ (16-25, 25-27, 25-21, 26-24, 13-15). Αξίζει να σημειωθεί πως στο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Νίκης Βόλου που συμπαραστάθηκαν ένθερμα στην ομάδα.

ΝΙΚΗ Β. (Μαρίνος Κουτσογιάννης): Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα, Αντωνοπούλου Μαρία Τσαντοπούλου Φωτεινή, Κιλιντάρη Ευγενία.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Α.Ο. Σουφλαρίων-Α.Ε. Λάρισας 1-3 Γ.Σ. Ελασσόνας-Γ.Σ. Λαμίας 3-0.

Η βαθμολογία

1. Γ.Σ. Ελασσόνας 10

2. Νίκη Β. 9

3. Φθία 8

4. Γ.Σ. Λαμίας 5

5. Α.Ε. Λάρισας 3

6. Α.Ο. Σουφλαρίων 1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το