Photo Gallery, Αθλητισμός

Αποκτά Καρντάτσιο ο Ολυμπιακός Βόλου;

 

Ενώ υπέγραψε για τρία χρόνια ο 23χρονος τερματοφύλακας Σταυράκης

Ο Άγγελος Σταυράκης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό (στη φωτό μαζί με τον Τάκη Γιαννόπουλο)

 

Τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χάβι Γκράθια και ήδη οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται για την απόκτηση ενός μέσου και ενός επιθετικού, ενώ ανάλογα θα γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Άγγελου Σταυρακάκη, ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου προπονείται μαζί με το βολιώτικο συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών χρόνων».

Ο Άγγελος Σταυράκης είναι 23 ετών, κατάγεται από το Αρμένιο και σε ηλικία 15 ετών έπαιξε στην τοπική ομάδα. Στα 18 του μετακόμισε στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ τις τρεις προηγούμενες χρονιές υπερασπίστηκε την εστία του Εθνικού Φιλιππιάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Σταυράκης προορίζεται για τρίτος γκολκήπερ στον Ολυμπιακό, πίσω από τους Γιακούποβιτς και Ρόκα.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε 12 μέρες και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Η χρονιά αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που η ομάδα θα… κουβαλά στην πλάτη της και την ποινή των -10 βαθμών που της επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το θετικό για το βολιώτικο συγκρότημα είναι ότι παρέμεινε όλος ο βασικός κορμός από πέρυσι, ενώ τα πρώτα δείγματα που έχουν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με Ραντ και Ντιφερντάνζ είναι ενθαρρυντικά.

 

Συμφωνία

με Καρντάτσιο;

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Ουρουγουάη κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ματίας Καρντάτσιο. Πρόκειται για 24χρονο Ουρουγουανό μέσο (διαθέτει ιταλικό διαβατήριο) με επιθετικά προσόντα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο συνεργασίας 1+2 χρόνια. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Μεξικό και την Ατλάντε, έχοντας 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ, ενώ το 2008 έκανε το μεγάλο άλμα υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τη Μίλαν έναντι δύο εκατ. ευρώ. Όμως στην Ιταλία είχε μόλις μία συμμετοχή και το καλοκαίρι του 2009 έλυσε το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» και επέστρεψε στην Ουρουγουάη και στην Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ. Ούτε κι εκεί, ωστόσο, κατάφερε να παίξει και δόθηκε δανεικός στην Μπάνφιλντ, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Ο Καρντάτσιο ήταν μέλος της εθνικής Ουρουγουάης Κ20 το 2007 που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της FIFA, ενώ έχει και μια συμμετοχή με την εθνική ανδρών της Ουρουγουάης.

Τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν όντως ο Καρντάτσιο θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες την ΠΑΕ εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις ξένων επιθετικών και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, ο Ολυμπιακός θα προβεί στην απόκτησή του. Θυμίζουμε πως στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί ο 32χρονος επιθετικός από το Μάλι, Μαμαντού Μπαγκαγιόκο, χωρίς πάντως να αποτελεί την πρώτη επιλογή του βολιώτικου συγκροτήματος. Κι αυτό γιατί προέρχεται από μια πολύ μέτρια χρονιά με τη Νις, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα.

 

Η προετοιμασία

Ασκήσεις με βάρη περιελάμβανε το χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων». Όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα. Ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο προχθεσινό φιλικό με τον Βατανιακό Κατερίνης και αποχώρησε από το γήπεδο στα μέσα του ημιχρόνου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο 25χρονος επιθετικός είχε νιώσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στο φιλικό παιχνίδι που είχε αγωνιστεί πρόσφατα με την εθνική Μάλτας κόντρα στην εθνική ομάδα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας στις 10 Αυγούστου.

Η κατάσταση του Σκέμπρι δεν εμπνέει ανησυχία, ο ποδοσφαιριστής πάντως θα προφυλαχθεί από την τεχνική  ηγεσία και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της προσεχούς Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Εκτός απρόοπτου, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την ερχόμενη Δευτέρα, όπου και θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο θα αρχίσει στις 19.00 και οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στην Αθήνα αυθημερόν. Το ματς θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το βολιώτικο συγκρότημα και ο Χάβι Γκράθια αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που πρόκειται να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ την μεθεπόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό φιλικό με τον Βατανιακό Κατερίνης και οι οποίοι είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν σαφώς μικρότερης δυναμικότητας, ωστόσο, όσοι έπαιξαν έδειξαν ετοιμότητα γεγονός που χαροποίησε τον Χάβι Γκράθια.

 

Αυξημένη ζήτηση

παρουσιάζουν

τα εισιτήρια

διαρκείας

Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και η παραλαβή των καρτών πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά (09.00-14.00 και 18.00-21.00) καθώς και από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys (στην οδό Αγίου Δημητρίου). Τελική ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει οριστεί η Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

VIP Gold 1000 ευρώ, γυναικείο-παιδικό 500 ευρώ (Τμήμα 109)

VIP Silver 500 ευρώ, γυναικείο-παιδικό 250 ευρώ (Τμήματα 108-110)

Special 280 ευρώ, γυναικείο-Παιδικό-ΟΑΕΔ 140 ευρώ (Δυτική σκεπαστή κερκίδα)

Red 220 ευρώ, γυναικείο-παιδικό-ΟΑΕΔ 110 ευρώ (Ανατολική κερκίδα 43-56)

Fan 150 ευρώ, γυναικείο-παιδικό-ΟΑΕΔ 75 ευρώ (Νότιο πέταλο 1-12)

Παιδιά έως 6 ετών είσοδος δωρεάν

Αγορά παιδικού διαρκείας από 7 έως 15 ετών, με επίδειξη επίσημου εγγράφου για την πιστοποίηση της ημερομηνίας γέννησης.

Έκπτωση 50% στις κατηγορίες FANS, RED, SPECIAL για τους ανέργους με εν ισχύ κάρτα ανεργίας.

Έκπτωση 50% στις κατηγορίες FANS, RED, SPECIAL για πολύτεκνους και συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

 

Προνόμια

*Προεπιλεγμένη θέση (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL)

*Αίθουσα VIP (VIP GOLD με ανακαινισμένη αίθουσα VIP & extra facilities)

*Δωρεάν πάρκινγκ (VIP GOLD, VIP SILVER)

*Ξεχωριστή είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για όλους τους κατόχους διαρκείας (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL, RED, FANS)

*«Red Shopping Guide», ετήσιος οδηγός προσφορών και εκπτώσεων από χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL, RED, FANS)

*Μηνιαίο Περιοδικό «RED NEWS» (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL, RED, FANS)

*Οfficial match day programme (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL, RED, FANS)

*Μεγάλες εκπτώσεις στην μπουτίκ της ομάδας (VIP GOLD, VIP SILVER, SPECIAL, RED, FANS)

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD) έως 6 άτοκες δόσεις

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το