Photo Gallery, Τοπικά

Αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Χιλιαδού

Νεαρός άνδρας, αλλοδαπός, βρέθηκε τραυματισμένος χθες το απόγευμα στο πάρκο της Χιλιαδούς. Ο άνδρας από το Πακιστάν, έφερε τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι και αιμορραγούσε. Ήταν πεσμένος στο έδαφος και σε ημιλυπόθημη κατάσταση. Περαστικοί είδαν τον άνδρα να αιμορραγεί και τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέβη στο πάρκο της Χιλιαδούς και οι διασώστες προσέφεραν στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Από τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό, τα τραύματά του δεν φαίνεται να είναι σοβαρά.

Το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ του Βόλου έγινε λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα.

Επίσης ενημερώθηκε και η Αστυνομία για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά βίας μεταξύ Πακιστανών στο Βόλο. Πριν μερικές ημέρες, στον πεζόδρομο της οδού Δημητριάδος, στη διασταύρωση με τη Μεταμορφώσεως, ιδιοκτήτης ταβέρνας είδε αιμόφυρτο έναν Πακιστανό και είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα εκείνου του περιστατικού, τέσσερις άλλοι ομοεθνείς του τον κτύπησαν και τον εγκατέλειψαν στο δρόμο, για προσωπικές διαφορές.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι πριν από μερικούς μήνες, Πακιστανοί είχαν δέσει, φιμώσει, κτυπήσει και ληστέψει ομοεθνή τους μέσα στο σπίτι του.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι οι Πακιστανοί διαμένουν, στις πλείστες των περιπτώσεων, πολλοί μαζί σε ένα μικρό διαμέρισμα. Η συγκατοίκηση πολλών ατόμων μαζί, δεδομένης και της έντονης οικονομικής κρίσης, προκαλεί ένταση και μεταξύ τους διαφωνίες, τις οποίες πολλοί επιλέγουν να λύσουν με βία.

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στη Ραψάνη Λάρισας

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 61χρονου ημεδαπού, από το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης, η οποία είχε γίνει το Νοέμβριο του 2008, όταν είχε βρεθεί η σορός του 61χρονου, μερικώς απανθρακωμένη, σε αγροτική περιοχή της Ραψάνης Λάρισας. Για την υπόθεση αυτή αναζητείται ένας 65χρονος ημεδαπός ως δράστης. Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 65χρονος ημεδαπός δράστης, οδήγησε τον 61χρονο σε δύσβατη αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ραψάνης, του προκάλεσε κακώσεις στο θώρακα και το κεφάλι του κι, ενώ ήταν ακόμη εν ζωή, τον έκαψε. Σε βάρος του 65χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και παράλληλα διενεργούνται αναζητήσεις σε διεθνές επίπεδο για τον εντοπισμό του.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το