Photo Gallery, Αθλητισμός

Αδικείται από την ισοπαλία

Ο Ρήγας άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Δωτιέα στην Αγιά, έμεινε ωστόσο στο 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Αγιά ο Ρήγας Φεραίος, με την ομάδα του Βελεστίνου να μένει στο 0-0 με τον τοπικό Δωτιέα, για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε προχθές με τον Ρήγα να κατέχει την 7η θέση με 13 βαθμούς, με τις βαθμολογικές αποστάσεις, πάντως, μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας να είναι μικρές.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη όχι μόνο κατάφερε να μην χάσει σε μια δυνατή και δύσκολη θέση, αλλά αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αγιά.

Η ισοπαλία αφήνει μία πικρία στους Βελεστινιώτες, διότι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους. Απώλεσαν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουν με μεγαλύτερη αυτή του 92ου λεπτού με τον Μιχολίτση.

Ο Ρήγας ήταν η ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, ενώ παράλληλα φρόντισαν να είναι κλειστοί οι διάδρομοι προς την εστία του Τσουμπέκου. Στο α’ μέρος ο Ρήγας είχε την εδαφική υπεροχή και «έψαξε» το γκολ, το οποίο και θα μπορούσε να είχε πετύχει, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και απείλησαν την αντίπαλη εστία με τους Σπαθή, Μπίκα , Γουτούλη και με τον Μιχολίτση που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μωυσιάδη στις καθυστερήσεις, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει και να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή κ. Μπλούνα της ΕΠΣ Φθιώτιδας (βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Δόσκορης και Δουδούμης) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Πάντως, ακολουθούν δύο αγώνες έδρας κόντρα σε Α.Ο. Καρδίτσας και Αμπελωνιακό, οπότε του δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα.

ΔΩΤΙΕΑΣ: Μωυσιάδης, Ριζούλης (46’ Βαΐτσης), Ξένος, Τσακάλι, Πολύζος, Φυκιώτης, Τσατσαλίδης, Ντακούλης, Κοταρέλας (46’ Σιμούλης), Τζιώλας (58’ Κωστούλας), Κουβελάς.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Σ. Μπακάλης (79’ Βογιατζής), Χατζής (89’ Ρηγίνος), Μπλέτσας, Χατζηαθανασίου (60’ Μιχολίτσης), Μπίκας, Κόκκας.

Τα αποτελέσματα

Για την 11η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Λαμία-Αίολος Καρπ. 3-0
Ανδρούτσος Γρ.-Α.Ε. Λεονταρίου 0-0
Δωτιέας Αγιάς-Ρήγας 0-0
Πυργετός-Αμπελωνιακός 0-0
Α.Ο. Καρδίτσας-Αχιλλέας Δομ. 4-0
Ρεπό: Ελασσόνα

 

Η βαθμολογία

(11η αγωνιστική)

1. Λαμία 16-3 28

2. Δωτιέας 9-4 16

3. Α.Ο. Καρδίτσας 12-8 16

4. Αχιλλέας Δομ. 10-8 16

5. Ανδρούτσος 14-8 15

6. Ελασσόνα 11-9 15

7. Ρήγας 6-7 13

8. Πυργετός 9-9 13

9. Αμπελωνιακός 3-6 10

10. Α.Ε. Λεονταρίου 5-9 7

11. Αίολος 1-18 1

* Ο Αμπελωνιακός έχει ένα μηδενισμό.

Η επόμενη αγωνιστική

(Κυριακή 20/1)

Λαμία-Ελασσόνα
Αίολος Καρπ.-Δωτιέας Αγιάς
Α.Ε. Λεονταρίου-Πυργετός
Ρήγας-Α.Ο. Καρδίτσας
Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Δομ.
Ρεπό: Ανδρούτσος Γρ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το